Keystone logo
Свържете се директно с училищата - Сравнете 2 Дистанционно обучение EMBA Програми в Предприемачество в Съединени Американски Щати 2023

2 Дистанционно обучение EMBA Програми в Предприемачество в Съединени Американски Щати 2023

overview

Магистратурите MBA по предприемачество са напреднали програми, които са за студенти с желание да намерят свой собствен път в сфера на бизнеса. При следване в такива програми студентите придобиват знания за лидерство, мениджмънт и планиране на проекти, тъй като всичко това са фактори за изграждане на успешен бизнес.

САЩ остават най-популярната дестинация в света за международни студенти. Университетите в САЩ доминират в световните класации и страната също предлага голямо разнообразие от вълнуващи места за обучение. Системите на държавните университети са частично субсидирани от държавните правителства и може да имат много кампуси, разпръснати из щата, със стотици хиляди студенти.

След придобиването на квалификационна степен в сфера на бизнес и обширен професионален опит, следващата крачка е степента Executive MBA (EMBA). Такива програми съчетават изучаване на такива дисциплини като финанси, счетоводство и маркетинг с придобиване на лидерски качества, което ви осигурява изпълнителни и управленски позиции.

Онлайн или дистанционното обучение се отнася до използването на електронни медии и информационни и комуникационни технологии (ИКТ) в образованието. С онлайн обучението можете да получите достъп до образование по всяко време и от всяко място с налична интернет връзка.

read_more

filters

  • EMBA
  • Съединени Американски Щати
  • Бизнес проучвания
  • Предприемачество
  • Дистанционно обучение
fields_of_study
  • Бизнес проучвания (2)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format