1 EMBA Програми в Абу Даби, Обединени Арабски Емиерства за 2024

Филтри

Филтри

  • EMBA
  • Обединени Арабски Емиерства
  • Абу Даби
Области на обучение
    Авиация (0)Архитектурни проучвания (0)
  • Бизнес проучвания (1)
  • Езикознание (0)Изследвания на околната среда (0)Електроенергия (0)Естествени науки (0)Журналистика и масова комуникация (0)Здравни грижи (0)Наука за храните и напитките (0)
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

EMBA Програми в Абу Даби, Обединени Арабски Емиерства

Много професионалисти от цял ​​свят избират EMBA в Абу Даби. Абу Даби е известен със своето богатство и природните ресурси. Тя има бързо развиваща се икономика с големи суми на чуждестранни инвестиции и невероятни възможности за бизнес. Близкият изток играе голяма роля в световния бизнес и работи и EMBA в Абу Даби може да допринесе за осигуряване на умения, знания и опит, за да бъдат конкурентоспособни на световния пазар. Това е зона за иновации в бизнеса с множество възможности за напредък в кариерата.

Подобно на много програми за EMBA, за EMBA в Abu Dhabi включва цялостната професионалния опит на участниците в учението подход, даващо възможност за излагане на различни гледни точки и създаване на опит стимулиращо учене. EMBA в Абу Даби програми се състои от специализиран ниво на знания по въпросите на съвременните управленски.Програми имат добре развита разбиране на стратегическо мислене, а също и да помогнат професионалисти развиват, необходими за ефективно лидерство и мениджърски умения.

Обърнете внимание чрез EMBA в Абу Даби програми долу, за да научите повече за възможностите, които чакат за вас!