EMBA Програми в Мениджмънт на организации в Хонг Конг за 2024

Филтри

Филтри

  • EMBA
  • Управленски науки
Области на обучение
    Авиация (0)Архитектурни проучвания (0)Бизнес проучвания (0)Езикознание (0)Изследвания на околната среда (0)Електроенергия (0)Естествени науки (0)Журналистика и масова комуникация (0)Здравни грижи (0)Наука за храните и напитките (0)
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Няма програми, които отговарят на вашите критерии за търсене. Моля, прецизирайте филтрите си.

Clear filters

EMBA Програми в Мениджмънт на организации

За постигане на краткосрочни и дългосрочни цели е необходим организационният мениджмънт. Всичко започва с планиране и приключват с реализиране на един план; организацията помага с реализирането, и ефективното управление в такъв случай е един от най-важните фактори. Освен това, трябва да се взема под внимание управление на ресурсите, което гарантира успех.

Hong Kong, намерени на южния бряг на Китай, страната е един от двата специални административни райони в Република Китай. Hong Kong "и висшето образование се поставя в структурата на Англия, както и международни системи. Тя се ръководи от страната "и образование бюро.

След придобиването на квалификационна степен в сфера на бизнес и обширен професионален опит, следващата крачка е степента Executive MBA (EMBA). Такива програми съчетават изучаване на такива дисциплини като финанси, счетоводство и маркетинг с придобиване на лидерски качества, което ви осигурява изпълнителни и управленски позиции.