2 EMBA Програми в Мениджмънт на организации 2024

Филтри

Филтри

  • EMBA
  • Управленски науки
  • Мениджмънт на организации
Области на обучение
  • Управленски науки (2)
    • Назад към основната категория
    Местоположения
    Намерете още местоположения
    Тип степен
    Продължителност
    Темпо на обучение
    Езикознание
    Езикознание
    Формат на обучение

      EMBA Програми в Мениджмънт на организации

      За разлика от типичните програми за магистърски програми на пълен работен ден, Изпълнителният магистър по бизнес администрация е образователно-квалификационна степен, насочена към професионалисти, които търсят работа на непълен работен ден, за да напреднат в кариерата си. За кандидатите се предполага, че вече имат значителен трудов опит, така че темпото е различно от конвенционалните MBA.

      Какво е EMBA в организационното управление? Тази програма осигурява по-нататъшно проучване на студентите в работната сила относно техническите и личните аспекти на управлението на дадена организация. Курсовете обикновено наблягат на ефективното развитие на екипа чрез широка организационна перспектива и чрез разбиране на индивидуалните характеристики и поведение. Студентите могат да имат задачата да оценяват решения на сложни бизнес проблеми, свързани с управлението на човешките ресурси, етичните и социалните въпроси, както и ефективната групова комуникация и поведение.

      С приемането на EMBA в организационното управление студентите имат възможност да изградят допълнително умения за вземане на решения и междуличностни умения, които са от решаващо значение за всяка управленска роля. Те също така могат да развият по-добро разбиране на изследователските техники и по-широк контекст на етика, прилаган към управлението.

      EMBA в организационното управление обикновено може да бъде завършен в рамките на една до две години. Тъй като курсовете се провеждат на непълно работно време, курсовете често са по-интензивни, за да се компенсират. Разходите за обучение варират в зависимост от училището и програмата, а студентите трябва предварително да направят проучване, за да разберат повече.

      Организационното управление обхваща редица позиции в частни или публични предприятия, които работят директно със служителите. Завършилите EMBA в организационния мениджмънт обикновено са оборудвани да работят като мениджъри на човешки ресурси, но също така могат да се квалифицират за по-ангажирани позиции като мениджъри за обучение и развитие, благодарение на курсовете по EMBA и предишния им трудов стаж. Друг вариант е да работите като анализатор на оперативни изследвания, провеждане на изследвания и консултации в рамките на дадена фирма относно посредничеството на работното място и организационни въпроси.

      EMBA в организационното управление е ценен вариант за тези, които вече работят на пълен работен ден, като програмите са достъпни в целия свят, често чрез дистанционно обучение, за да отговарят по-добре на работното време. За да научите повече, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра.