EMBA Програми в Международна бизнес администрация в Доминика за 2024

Филтри

Филтри

  • EMBA
  • Бизнес проучвания
Области на обучение
    Авиация (0)Архитектурни проучвания (0)Бизнес проучвания (0)Езикознание (0)Изследвания на околната среда (0)Електроенергия (0)Естествени науки (0)Журналистика и масова комуникация (0)Здравни грижи (0)Наука за храните и напитките (0)
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Няма програми, които отговарят на вашите критерии за търсене. Моля, прецизирайте филтрите си.

Clear filters

EMBA Програми в Международна бизнес администрация

Международна бизнес администрация включва помага на компаниите да се научат как да се организира и управлява персонала си и операции, за да се постигнат определени цели. Учениците в тези образователни програми могат да се научат да поемат по международна перспектива, докато проучване на бизнес теми, като счетоводство, маркетинг, и лидерство.

Доминика има конкурентно образователна система, съперничеща други целия Запад. Студентите в тази Caribbean островна страна може да се смесват с други сериозни студенти от цял ​​свят. Английски език е официален, но учениците, говорещи други езици могат да се чувстват еднакво у дома поради международната търговия на страната.

След придобиването на квалификационна степен в сфера на бизнес и обширен професионален опит, следващата крачка е степента Executive MBA (EMBA). Такива програми съчетават изучаване на такива дисциплини като финанси, счетоводство и маркетинг с придобиване на лидерски качества, което ви осигурява изпълнителни и управленски позиции.