10 EMBA Програми в Международна бизнес администрация 2024

Филтри

Филтри

  • EMBA
  • Бизнес проучвания
  • Бизнес администрация
  • Международна бизнес администрация
Области на обучение
  • Бизнес проучвания (10)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    EMBA Програми в Международна бизнес администрация

    Получаването на магистърска степен по бизнес администрация може да бъде решение за трансформиране на кариерата. Това е релевантна степен за съвременния ден и е в състояние да отвори възможности за кариерно подобрение, които може да предложат малко други акредитиви. Независимо дали е в академичните среди или в корпоративния свят, като имате MBA, показвате на потенциалните работодатели, че сте експерт в конкретната си област на обучение.

    Какво е MBA в международната бизнес администрация? Това е диплома, която може да подготви студентите да успеят като глобални професионалисти в бизнеса. Повечето програми предлагат на студентите възможността да изучават нови езици и култури и да придобиват умения във всички аспекти на купуването и продажбите в световен мащаб. Студентите могат да се подготвят за глобалния пазар чрез съчетаване на традиционни бизнес курсове с междукултурна перспектива. Завършилите обикновено са готови да работят в глобална среда и да обслужват многото култури в рамките на местните общности.

    Завършилите MBA в международната бизнес администрация обикновено са готови да поемат глобалната икономика. Водещите техники, чуждоезиковите способности и междуличностните умения могат да помогнат на студентите да навлязат в глобални изпълнителни позиции и да подкрепят лични преследвания.

    Цената за получаване на MBA ще варира в зависимост от институцията и така ще продължи програмата. Заинтересованите студенти трябва да претеглят всички институции, предлагащи такива програми, в съответствие с техните нужди, за да намерят най-подходящата програма.

    MBA в международната бизнес администрация може да подготви своите завършили за изпълнителни лидерски позиции в бизнес средите, където способността за работа в различни култури е от жизненоважно значение. По-конкретно, завършилите могат да изпълняват роли, служещи като продуктови мениджъри, директори по продажбите, мениджъри за развитие на бизнеса, консултанти по управление и мениджъри на веригата за доставки. Някои студенти избират да следват преподавателски длъжности, докато други могат да решат да започнат свои собствени компании.

    Редица университети в целия свят предлагат MBA в програмите за международна бизнес администрация. Перспективните студенти могат да вземат часове на редовно или непълно работно време и те могат да избират между лични или онлайн опции или комбинация от двете. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.