Keystone logo
Свържете се директно с училищата - Сравнете многократни EMBA Програми в Маркетингов мениджмънт в Украйна 2023

1 EMBA Програми в Маркетингов мениджмънт в Украйна 2023

overview

Програмите по маркетингов мениджмънт са добра възможност за тези, които искат да научат повече за управление на маркетингови дейности и ресурси. При следване в такива програми студентите научават, как да се създават ефективни и индивидуални стратегии, как се прилагат лидерски техники за управление на екипи от маркетингови професионалисти.

Украинската история е дълга и горда, с началото на Киевска Русия като най-могъщата държава в средновековна Европа. В столицата Киев е един от най-старите градове в Източна Европа. Висшето образование в Украйна е или финансирани от държавата или частни. Повечето университети в Украйна предоставят субсидирани жилища за извън-градски студенти. Има много чуждестранни студенти в украинските университети.

След придобиването на квалификационна степен в сфера на бизнес и обширен професионален опит, следващата крачка е степента Executive MBA (EMBA). Такива програми съчетават изучаване на такива дисциплини като финанси, счетоводство и маркетинг с придобиване на лидерски качества, което ви осигурява изпълнителни и управленски позиции.

read_more

filters

  • EMBA
  • Маркетингови науки
  • Маркетинг
  • Маркетингов мениджмънт
fields_of_study
  • Маркетингови науки (1)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format