16 EMBA Програми в Управленски науки в Съединени Американски Щати 2023

Преглед

Създава се изпълнителна MBA или EMBA, е завършил образователно-квалификационна степен бизнес. Създава се изпълнителна програма MBA е много прилича редовна програма MBA. Основната разлика е, че изпълнителен MBA програма е предназначена предимно за обучение на работещи мениджъри, мениджъри, предприемачи и други бизнес лидери.

The бакалавър по мениджмънт се занимава с координирането на хора и ресурси за постигане на определен брой цели в една организация. Мениджърите трябва да са свързани с благосъстоянието на своите служители и тяхното изпълнение. Степента редица теми, които включват управление, финанси, организационно поведение и икономика.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Научете повече

Филтри

  • EMBA
  • Съединени Американски Щати
  • Управленски науки
Области на обучение
  • Управленски науки (16)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение