1 На територията на колежа EMBA Програми в Бизнес в Дубай, Обединени Арабски Емиерства за 2024

Филтри

Филтри

  • EMBA
  • Обединени Арабски Емиерства
  • Бизнес проучвания
  • Бизнес
  • Дубай
  • На територията на колежа
Области на обучение
  • Бизнес проучвания (1)
    • Назад към основната категория
    Местоположения
    Намерете още местоположения
    Тип степен
    Продължителност
    Темпо на обучение
    Езикознание
    Езикознание
    Формат на обучение

      На територията на колежа EMBA Програми в Бизнес

      Дубай е един от най-модерните и съвременни градове в света. Градът е дом на красива архитектура, големи фирми и туристически атракции. Градът е дом на някои от най-престижните университети в региона и колежи.

      Бизнес изследванията се отнасят към сфера дисциплини, които включват изучаване на финанси, маркетинг, лидерство и управление на парични средства. Такива дисциплини може да се изучават като част от по-обширна програма и подготвят студентите за бизнес кариера.

      Обединените арабски емирства е федерация от седемте емирства в източната част на Арабския полуостров, на входа на Персийския залив. Голяма част от работната сила в ОАЕ са чуждестранни емигранти - по този начин населението грим страната "и е толкова разнообразна, с гражданите Emirati са малцинство в собствената си страна.

      След придобиването на квалификационна степен в сфера на бизнес и обширен професионален опит, следващата крачка е степента Executive MBA (EMBA). Такива програми съчетават изучаване на такива дисциплини като финанси, счетоводство и маркетинг с придобиване на лидерски качества, което ви осигурява изпълнителни и управленски позиции.

      Обучението в кампуса се отнася до лично посещаване на уроци. Това обикновено включва ходене на традиционни класове и лекции, участие в групови дейности и лично ангажиране с преподаватели и връстници. Обучението в кампуса също често включва достъп до лаборатории, библиотеки и други ресурси в кампуса, като студентски клубове, офиси за кариерни услуги и центрове за отдих.