Свържете се директно с училищата - Сравнете многократни EMBA Програми в Администрация 2024

1 EMBA Програми в Администрация 2024

Преглед

За много хора бакалавърската степен е стъпка към висшето образование. След като развиват кариера и получават трудов стаж, много хора могат да решат да се включат в програма EMBA, за да продължат обучението си и да придобият експертни познания в избраната от тях кариера.

Какво е EMBA в администрацията? Този тип магистърска програма често дава на студентите пълно разбиране на административната област на бизнеса. Студентите могат да вземат курсове, насочени към отделни теми като практики в областта на човешките ресурси или бизнес комуникации. Проектиран, за да помогне на студентите да станат бизнес лидери, тази програма подобрява разбирането на основните принципи на администрацията, като се съсредоточава върху теми като теорията на управлението.

Въпреки че са записани в програма EMBA в администрацията, студентите могат да развият силни лидерски умения, които могат да помогнат за продължаване на кариерата им. Отличните комуникационни умения, които могат да помогнат на студентите да установят и установят бизнес отношения, също често се култивират по време на програмата. Уменията за решаване на проблеми могат да бъдат полезни във всеки аспект на живота, както професионално, така и лично.

Обикновено отнема близо две години, за да завърши курс по EMBA. Тъй като няма две училища, няма определена цена за програмата. Най-добре е да се свържете директно с университетите, за да получите точна оценка на цената на програмата.

С широк спектър от умения и знания, придобити чрез спечелване на EMBA в администрацията, студентите могат да имат много възможности за кариера на разположение на тях. Много от тях избират да станат мениджъри на бизнеса, докато други започват свои собствени компании и стават главни изпълнителни директори. Някои решават да преследват кариера като финансови мениджъри. Тези, които предпочитат творческите работни места, могат да решат да станат маркетингови мениджъри, а хората, които обичат да взаимодействат с хора, понякога избират да работят като корпоративни служители за наемане на работа.

Вземането на онлайн класове може да даде възможност на студентите да балансират образованието си със семействата си и кариерата си. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Научете повече

Филтри

 • EMBA
 • Административни практики
 • Администрация
Области на обучение
 • Административни практики (1)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Свързани области на обучение