Keystone logo
Намерете своя MBA

Търсене на програма MBA

Какво искате да учите?
Къде искате да учите?

Магистър по бизнес администрация (MBA) е следдипломна степен, която се присъжда на студенти, които са усвоили обучението по бизнес. MBA програмите се смятат за едни от най-престижните в света. Студентите от MBA програми изучават теорията и приложението на принципите на бизнеса и управлението. MBA програмите предоставят на студентите знания, които могат да бъдат приложени в различни бизнес ситуации в реалния свят.

MBA може да добави допълнително конкурентно предимство към всяка професионална автобиография - независимо дали идвате директно от бакалавърска степен или сте работещ професионалист. MBA програми по международен бизнес, MBA програми по човешки ресурси, MBA програми по финанси, MBA програми по мениджмънт, MBA програми по ИТ, MBA програми по маркетинг и много други са приложими в различни бизнес области. MBA програмите ще бъдат от полза за професионалисти, търсещи работа в публичния, нестопански и частен сектор или дори собственост на бизнес.

Разнообразието от различни MBA програми може да бъде огромно - не позволявайте да ви спре! Започнете търсенето си, като разгледате най-популярните MBA програми, изброени по-долу.

Новодобавени програми