Намерете своя MBA

Намерете своя MBA

Какво да уча
Къде да уча

MBA програми

Магистър по бизнес администрация (MBA) е следдипломна степен, която се присъжда на студенти, които са усвоили обучението по бизнес. MBA програмите се смятат за едни от най-престижните в света. Студентите от MBA програми изучават теорията и приложението на принципите на бизнеса и управлението. MBA програмите предоставят на студентите знания, които могат да бъдат приложени в различни бизнес ситуации в реалния свят.

MBA може да добави допълнително конкурентно предимство към всяка професионална автобиография - независимо дали идвате директно от бакалавърска степен или сте работещ професионалист. MBA програми по международен бизнес , MBA програми по човешки ресурси , MBA програми по финанси , MBA програми по мениджмънт , MBA програми по ИТ , MBA програми по маркетинг и много други са приложими в различни бизнес области. MBA програмите ще бъдат от полза за професионалисти, търсещи работа в публичния, нестопански и частен сектор или дори собственост на бизнес.

Разнообразието от различни програми MBA може да бъде огромно - не се оставяйте да ви спре! Започнете да търсите от най-популярните бакалавърски програми MBA, които също може да разгледате долу.

Популярни страни за MBA

Програмите MBA се предлагат от университети по цял свят. Разгледайте възможностите за следване в една от най-популярните държави!

Новодобавени програми