Keystone logo
Намерете своя EMBA

Търсене на програма EMBA

Какво искате да учите?
Къде искате да учите?

EMBA (Executive MBA) е следдипломна степен по бизнес, която е предназначена за професионалисти със значителен трудов опит. Програмите EMBA предоставят на студентите знания и умения за напредък в кариерата, често до ръководни ръководни и управленски позиции. Повечето EMBA програми могат да бъдат завършени за по-малко от 2 години и са проектирани така, че студентите да могат да получат дипломата си, докато продължават да работят. Това е важна част от програмите EMBA, тъй като студентите могат да пренесат знанията си на работното място в учебната среда.

Студентите, които печелят EMBA, идват от частния, нестопански и правителствен сектор, както и от множество индустрии. Много университети, предлагащи EMBA програми, също предлагат тази степен чрез дистанционно обучение. Курсовата работа за степен EMBA ще включва основите на бизнеса, като финанси, маркетинг и счетоводство, и може да включва акцент върху лидерството и управлението в различни бизнес сектори.

Разнообразието от различни EMBA програми може да бъде огромно - не позволявайте да ви спре! Започнете търсенето си, като разгледате най-популярните EMBA програми, изброени по-долу.

Топ EMBA държави

EMBA програми се предлагат в университети по целия свят. Помислете дали да вземете своя EMBA на едно от тези най-популярни места!

Новодобавени програми