Намерете вашата задочна MBA

Намерете вашата задочна MBA

Какво да уча
Къде да уча

Задочни и вечерни бизнес програми

Степените MBA и EMBA са дипломирани академични програми, предлагани от бизнес училища или бизнес факултети в университети. Бизнес програмите се предлагат в училища по целия свят и включват широк диапазон от концентрации. Притежаването на MBA или EMBA дава на студентите солидно разбиране за бизнеса, както и умения за критично, аналитично и стратегическо мислене, необходими за заемане на управленски и лидерски позиции.

Много университети по цял свят предлагат програми MBA и EMBA в различни форми - онлайн, задочно, редовно. Много често студентите избират една специализация в рамките на цяла бизнес дисциплина, например - Международен бизнес, Предприемачество, Управление на проекти и др.

Разнообразието от различни бизнес програми може да бъде огромно - не се оставяйте да ви спре! Започнете да търсите от най-популярните учебни програми за бизнес, които също може да разгледате долу.

Най-добри двойни вечерни магистратури

Задочни и вечерни двойни програми осигуряват на студентите възможност да персонализират образователната си програма, като съберат различни курсове за различни специалности, и същевременно да запазят повече време. Следване в вечерни магистратури с двойна специализация дават на студентите възможност да придобият знания и умения в две академични области и да станат професионалисти в пресечната точка на бизнеса и друга дисциплина.

Едногодишни вечерни MBA

Едногодишни задочни и вечерни програми осигуряват на студентите добра възможност да придобият ценни знания и квалификации бързо. Едногодишните вечерни MBA програми отварят вратите за ангажирани професионалисти или студенти със семейство и им дава възможност да подобрят професионалното си равнище и кариерата.