Keystone logo
Намерете вашата задочна MBA

Търсене на задочна програма MBA

Какво искате да учите?
Къде искате да учите?

СтепенитеMBA и EMBA са дипломирани академични програми, предлагани от бизнес училища или бизнес факултети в университети. Бизнес програмите се предлагат в училища по целия свят и включват широк диапазон от концентрации. Притежаването на MBA или EMBA дава на студентите солидно разбиране за бизнеса, както и умения за критично, аналитично и стратегическо мислене, необходими за заемане на управленски и лидерски позиции.

Много университети по света предлагат MBA и EMBA, онлайн, задочно, както и в кампуса. Обичайно е студентите да се специализират в област в рамките на бизнес дисциплината като международен бизнес, маркетинг, предприемачество, управление на проекти и др.

Разнообразието от различни бизнес програми може да бъде огромно - не позволявайте да ви спре! Започнете търсенето си, като разгледате най-популярните бизнес степени и изброените по-долу.

1 година MBA на непълно работно време

Една година задочна MBA програма предоставя на студентите бърза, строга възможност за получаване на ценни бизнес квалификации. Частични 1-годишни MBA програми отварят врати за работещи на пълен работен ден професионалисти или такива със семейни ангажименти, за да превърнат това в полезна инвестиция в професионалната си кариера.

Едногодишни вечерни MBA

Едногодишни задочни и вечерни програми осигуряват на студентите добра възможност да придобият ценни знания и квалификации бързо. Едногодишните вечерни MBA програми отварят вратите за ангажирани професионалисти или студенти със семейство и им дава възможност да подобрят професионалното си равнище и кариерата.

Новодобавени програми