Намерете вашата MBA с двойна степен

Намерете вашата MBA с двойна степен

Какво да уча
Къде да уча

Програми с двойна специализация, или двойни магистратури

Двойната степен MBA или EMBA позволява на студентите да комбинират бизнес степен с различна програма за следдипломно обучение. Някои примери за други дисциплини, в които участват студенти от програми за двойна степен, са инженерство, право, обществено здраве, здравна администрация, биомедицина, социална работа, икономика и медицински сестри. Програмите за MBA Dual Degree често отнемат една година по-малко, за да завършат, отколкото ако студентът е следвал двете степени поотделно, но тази времева рамка варира в зависимост от програмата и университета. Преследването на MBA Dual Degree може да бъде строго и предизвикателно, но резултатите могат да бъдат много възнаграждаващи както в професионален, така и в личен план. Разнообразието от различни програми за двойна степен може да бъде огромно - не позволявайте да ви спре! Започнете търсенето си, като разгледате най-популярните двойни бизнес степени, изброени по-долу.

Най-добри двойни магистратури

Двойни магистратури се предлагат в много различни области. Разгледайте някои от предлаганите програми с двойна специализация по-долу!

Най-добри страни за двойни магистратури

Двойни магистратури се предлагат в университети по цял свят. Запишете се за една от двойните магистратури в едно от тези най-популярните места:

Най-добри градове за двойни магистратури

Многобройни двойни магистратури се предлагат в най-добрите университети, разположени в градовете, посочени по-долу:

Новодобавени програми