Япония

Най-добрите университети за MBA Програми в Япония 2024

Брой институции: 242
  • Hiroshima, Япония

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Ghent, Белгия
  • Alcoi, Испания
  • + 2 Още

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Kyoto, Япония

  Kyoto University Of Advanced Science (KUAS) може да погледне назад към 50-годишната си история като акредитирана частна образователна институция в академичния център на Япония. За да предприеме следващата стъпка и предизвикателство в глобален мащаб, KUAS покани за председател първокласен главен изпълнителен директор на базирана в Киото глобално успешна фирма, целяща да предложи своите академични ресурси на международната арена. Създаването на иновативна инженерна програма, преподавана на английски език, е един основен пример за тези усилия, тъй като KUAS продължава да засилва ангажимента си да бъде на върха на съвременното образование.

  • Rio de Janeiro, Бразилия
  • Bailrigg, Великобритания
  • + 3 Още

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Tokyo, Япония
  • Singapore, Сингапур

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Manchester, Великобритания
  • Budapest, Унгария
  • + 62 Още

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Yamagata, Япония

  Започвайки с отварянето на нормалното училище в префектура Ямагата през 1878 г., пет учебни заведения (гимназия Ямагата, нормално училище Ямагата, младежко нормално училище Ямагата, Технически колеж Йонедзава, префектура Ямагата) са създадени като нов селскостопански и горски колеж) като нов национален университет. През 2019 г. ние наследихме историята и традицията да празнуваме 70 -годишнината от основаването си и изпращаме много отлични човешки ресурси към обществото.

  • Tottori, Япония

  Символът на университета представлява началната буква „T“ на Tottori University , който е проектиран под формата на динамично летяща птица. Плавните линии, съдържащи марката, изразяват динамиката, с която Университетът гъвкаво се адаптира към новата ера като уникален и атрактивен университет с отличителна идентичност. Двете крила, пресичащи се в центъра, символизират безкрайната (∞) възможност и сливането на знания и практика, основните принципи на университета и представляват непрекъснатия растеж на университета. Трите кръга, състоящи се от две крила и опашка, представляват целите* на образователната и изследователската дейност на университета, докато цветовете на изображението на синьото и зеленото представляват небето и морето или земята и живота, които са символи на Земята, което предполага че Университетът се развива в световен мащаб, докато е подхранван от богата природа. 1) Развитие на добре образовани човешки ресурси, които могат да играят ключова роля в обществото

  • Taito City, Япония

  Tokyo Geidai е уникален в международен план университет по изкуствата, който предлага програми не само в областта на изобразителното изкуство и музика, но също така и във филмите и новите медии, и мениджмънта на изкуството като част от глобалните изкуствознания. Като „извор на творчество, който може да промени света“, университетът, заедно с преподавателския състав и администраторите, ще продължи усилията си да възпитава следващото поколение изключителни художници, да популяризира силата на японското изкуство и култура и да допринася за глобално развитие на изкуството чрез тясно сътрудничество със съответните организации, включително японското министерство на образованието, културата, спорта, науката и технологиите и Агенцията по въпросите на културата, като по този начин позволява на университета да увеличи максимално своите възможности и ценности.

  • Nisshin, Япония

  В днешното глобализиращо се общество на съвместно съществуване между множество езици и култури се отдава значение не само на английския като глобален език, но и на други езици. Точно като езиците, позицията на приемане на множество култури също се разглежда като съществена. В светлината на този социален произход Училището по чуждестранни изследвания възприема академичен подход за изследване на световните езици и култури. Студентите се ангажират с академично обучение по отношение на езиците, литературата, културите, обществата и други характеристики на езиковата област, в която участват, задълбочавайки се дълбоко в начините на мислене и поведението на хора с различен културен произход. В допълнение към основния си език, те също изучават множество езици, за да придобият многостранна перспектива и да станат глобални човешки ресурси с отлично владеене на език и междуличностни умения.

  • Kobe, Япония

  Le Cordon Bleu помага на страстните студенти да следват своите кулинарни мечти през последните 125 години. Студентите идват в Le Cordon Bleu от всички сфери на живота. Те са начинаещи, ентусиазирани от кулинарното изкуство, но напълно неопитни; те са далеч по един кариерен път и са готови за следващия; те са утвърдени професионалисти, които се стремят да се подобрят. Независимо от крайната им цел - да управляват ресторант или кетъринг компания, хотелиерство или мениджмънт на дребно, журналистика, консултации, оформяне на храна - учениците от Le Cordon Bleu идват за кулинарното образование, което ще им позволи да успеят.

  • Shibuya City, Япония

  United Nations University (UNU) е глобален мозъчен тръст и организация за следдипломно обучение със седалище в Япония. Мисията на Университета на ООН е да допринася чрез съвместни изследвания и образование в усилията за разрешаване на належащите глобални проблеми на оцеляването, развитието и благосъстоянието на хората, които са грижа на ООН, нейните народи и държавите -членки. При изпълнението на тази мисия Университетът на ООН работи с водещи университети и изследователски институти в държавите -членки на ООН, функционирайки като мост между международната академична общност и системата на ООН.

  • Chiyoda, Япония

  Разпространението на новата коронавирусна инфекция в световен мащаб налага промени в начина, по който трябва да бъде университетското образование. По -специално, ограничаването на реалния обмен в чужбина беше болка за Sophia University , който насърчава глобализацията, но ние предоставихме подкрепа не само на чуждестранни студенти в Япония, но и в чужбина, съсредоточени върху нашите задгранични бази. По -специално, центърът ASEAN Hub в Банкок, който създаде бизнес компания с цел по -нататъшно съживяване на образователните функции от миналата година, работи за продължаване на бизнеса си, като въведе пълни онлайн класове. Най -голямата промяна, причинена от катастрофата с короната, е бързият напредък на онлайн достъпа до университетите по целия свят. В резултат на това можем да очакваме безпрецедентен обмен на изследвания, като например отдалечени покани на преподаватели, които провеждат авангардни изследвания в задгранични университети. Нашият университет също работи за установяване на такава възможност като система.

  • Toshima City, Япония

  Rikkyo University разположен в Токио и основан през 1874 г., започва с училището "Св. Павел". Тя е създадена от мисионера на епископалната църква епископ Чанинг Мур Уилямс като частно училище, което преподава християнски библейски изследвания и английски език. По това време Япония бързаше да догони напредналите нации от Запада, а образователната сфера също имаше силна утилитарна тенденция. Знанията и технологиите често се разглеждат като инструменти за материален просперитет и саморазвитие. Риккьо се противопостави на тенденцията на епохата, моделирайки след традиционните колежи за свободни изкуства на Запада, които успешно продължават да се развиват и до днес.

  • Chiyoda, Япония

  Nihon University , който празнува своята 120 -годишнина, произхожда от Юридическия факултет Нихон, който е създаден през 1889 г. От основаването си университетът запазва водещите си позиции в челните редици на университетското образование и научни изследвания с глобална перспектива и предприемчив дух. Като атрактивен университет с широк спектър от области на обучение, Nihon University участва не само в образованието и научните изследвания, но и в здравеопазването, образованието през целия живот и в много други дейности, допринасящи за развитието на обществото.