Франция

Най-добрите университети за MBA Програми в Франция 2023

Брой институции: 238
  • Écully, Франция

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Calgary, Канада
  • Toronto, Канада
  • + 8 Още

  Обединяването на Eurocentres и Bayswater представлява нова ера в международното образование. Нашият колективен опит представлява сила в днешния международен образователен сектор. Ние сме страстни за нарастващите общности от глобални мислители и изследователи, у дома и в чужбина – каквато и да е тяхната история. Ние създадохме Bayswater Education, защото искаме младите хора от всички сфери на живота да се забавляват от откриването на нови култури, изследването на нови вкусове и научаването на това, което съществува. Мислим за тях като за глобални духове, като нас.

  • Paris, Франция

  Класирано като водещото училище за анимация в света, GOBELINS Paris предлага пълна учебна програма от бакалавър до магистър по изкуства, англоезична програма и френскоезична програма с двойна диплома, както и едногодишна подготвителна програма.

  • Bordeaux, Франция
  • Lyon, Франция
  • + 5 Още

  От създаването си през 1993 г. ESMA предлага обучение в цикъла CG Animation & FX, който непрекъснато се развива в тясно сътрудничество с професионалисти в областта на анимацията, които ни подкрепят всяка година. Тази програма за обучение, еквивалентна на френско ниво Bac + 5 (RNCP ниво 7), вече е международно призната от професионалния свят и се поддържа от най-големите имена в анимацията. Открийте този курс, предлаган в нашите кампуси в Бордо, Лион, Монпелие, Нант, Рен и Тулуза, както и в Монреал, Канада. Английската версия на обучението е достъпна в кампусите в Лион и Монпелие.

  • Poitiers, Франция
  • Iași, Румъния
  • + 5 Още

  Европейският кампус на градските университети (EC2U) е мултикултурен и многоезичен алианс, състоящ се от седем дългогодишни, ръководени от образование и научни изследвания, ангажирани на местно и глобално ниво университети от четири различни региона на Европейския съюз: Университетът на Коимбра, Университета в Яш, Университета в Йена, Университета в Павия, Университета в Поатие (координатор), Университета в Саламанка и Университета в Турку. Амбицията на Алианса е да разработи иновативно пространство, позволяващо мобилността да протича свободно между седемте университета и асоциираните градове.

  • Barcelona, Испания
  • Esch-sur-Alzette, Люксембург
  • + 6 Още

  Консорциум от европейски университети разработи нова и иновативна общоевропейска програма EUMaster4HPC, фокусирана върху високопроизводителни решения. EUMaster4HPC обединява основните играчи в HPC образованието в Европа, за да обучи следващото поколение висококвалифицирани и талантливи HPC експерти, които да управляват европейската цифрова трансформация. EUMaster4HPC разчита на иновативна учебна програма и парадигми на преподаване, академични постижения, HPC експерти от световна класа, достъп до суперкомпютърни центрове и силна подкрепа от индустрията.

  • Nancy, Франция

  Mines Nancy е едно от най-добрите висши инженерни училища (9-то най-добро инженерно училище във Франция) и широко известно в международен план (класирано на 17-то, 51-во и 76-то място от класацията на ARWU). Училището е посветено на предоставянето на висококачествено образование със силен акцент върху научните изследвания и иновациите. Нашите студенти се обучават да бъдат иновативни инженери и мениджъри със силен опит в науката и хуманитарните науки, оборудвани с широки експертни познания и способност да работят в мултикултурна среда и да се справят със сложните предизвикателства на днешното общество.

  • La Rochelle, Франция
  • Athens, Гърция
  • + 4 Още

  EU-CONEXUS – Европейски университет за интелигентна градска крайбрежна устойчивост е силно партньорство между девет университета, развиващи науката и иновациите в център за високи постижения в интелигентната градска крайбрежна устойчивост (SmUCS). EU-CONEXUS - Европейският университет за интелигентна градска крайбрежна устойчивост насърчава общите европейски ценности и засилената европейска идентичност, като обединява ново поколение европейци, които могат да си сътрудничат и работят в рамките на различни европейски култури, на различни езици и трансгранично.

  • La Rochelle, Франция

  EIGSI La Rochelle е инженерно училище след бакалавърска степен. Училището предлага научно, хуманистично обучение, носещо техническо ноу-хау и решително ръководено от КСО в нейните социални, екологични и икономически измерения. EIGSI има 1500 обучаеми, разпределени в два кампуса в Ла Рошел във Франция и Казабланка в Мароко. Основана през 1901 г. в Париж, EIGSI е едно от най-старите инженерни училища във Франция.

  • Paris, Франция

  Американското висше училище в Париж (AGS) предлага американски програми за висше образование на студенти от цял свят. AGS е малко елитно висше училище, което съчетава всички качества на висококачествен университет с интимна и мултикултурна учебна среда. AGS е специализирана в международни отношения и дипломация, като обхваща широк кръг от теми като управление на неправителствени организации, разрешаване на конфликти, екологична политика и специализации в областта (Африка, Близкия изток, Азия и Европа), наред с други. Училището се възползва напълно от стратегическото си местоположение в голям международен град като Париж, като организира разговори с гости, посещения и събития в мрежа. Изключителният факултет на AGS се състои от учени, бивши посланици и други практици, извлечени от разнообразната парижка общност. Повече от 60 националности са били представени във факултета и студентското тяло на AGS през последните двадесет и пет години, внасяйки множество гледни точки в класната стая и насърчавайки диалог и разбирателство, които са в основата на мисията на училището: мир чрез образование.

  • Saint-Martin-d'Hères, Франция

  Grenoble INP – Pagora, UGA, е държавно финансирано висше инженерно училище, специализирано в областта на влакната, биобазирани материали, хартия и печатни медии. Той предлага инженерно обучение на магистърско ниво и базирано на чиракуване с подкрепата на големи индустриални и изследователски играчи във Франция и в чужбина.

  • Gif-sur-Yvette, Франция

  CentraleSupélec е публична институция с министерска харта, посветена на науката и инженерството. Тази харта се споделя между Министерството на висшето образование, научните изследвания и иновациите и Министерството на икономиката, промишлеността и цифровите технологии.

  • Angers, Франция

  Създаден на 1 януари 2020 г., IAE Angers е университетското училище за управление на Университета в Анже. Освен това е част от националната мрежа на IAE France.

  • Paris, Франция
  • Dubai, Обединени Арабски Емиерства
  • + 1 Още

  Основан през 1970 г., Université Paris Pantheon-Assas е наследник на „La Sorbonne“, бившия Faculté de Droit et de Sciences Economiques de Paris от 13 век. Университетът е национално и международно признат като водещ френски университет по право, ангажиран с осигуряването на най-високо ниво на високи постижения по отношение на всички области на правото.

  • Paris, Франция
  • Montreal, Канада

  Създадена през 1972 г. от големи играчи в областта на недвижимите имоти, групата ESPI – основана с асоциативен статут (Закон от 1901 г.) – е частно висше учебно заведение, чиито квалификации се признават от държавното ниво 6 (Bac + 3) и ниво 7 (Bac + 5). ), или дипломи за училище и регистрирани в Националния указател на професионалните сертификати (RNCP), с бакалавърски цикъл и професионален магистърски цикъл (6 специализации). 50-годишното съществуване позволи на Групата да пусне корени във всички бизнеси с недвижими имоти. Днес нашите студенти са разпръснати в кампуси на Париж, Нант, Марсилия, Бордо, Лион и Монпелие.