Финландия

Най-добрите университети за MBA Програми в Финландия 2023

Брой институции: 48
  • Lahti, Финландия
  • Madrid, Испания
  • + 1 Още

  EIT RawMaterials Academy - MEITIM предлага на студентите уникална възможност да учат в динамична среда, като се фокусират върху предизвикателствата от реалния живот. Присъден от EIT (Европейски институт за иновации и технологии), орган на Европейския съюз, EIT Label е сертификат за качество, който се дава само на отлични образователни програми на магистърско и докторско ниво.

  • Rotterdam, Холандия
  • Bilbao, Испания
  • + 5 Още

  Европейският университет за постиндустриални градове (UNIC) е създаден през 2020 г. с цел да предложи приобщаващо образование за ново поколение студенти. Алианс от 10 европейски университета, базирани в постиндустриални градове и финансирани от Европейската комисия, работят ръка за ръка с градските институции, за да гарантират, че градските проблеми се включват в преподаването и научните изследвания по начин, който е достъпен и приобщаващ за всички учащи. Алиансът стартира първата си съвместна магистърска степен през 2023 г. и търси студенти, които ще напреднат в постиндустриалните трансформации на своите градове и ще станат висококвалифицирани висшисти в нови научни дисциплини, които отговарят на нуждите на променящата се икономика в Европа и около нея Светът.

  • Poitiers, Франция
  • Iași, Румъния
  • + 5 Още

  Европейският кампус на градските университети (EC2U) е мултикултурен и многоезичен алианс, състоящ се от седем дългогодишни, ръководени от образование и научни изследвания, ангажирани на местно и глобално ниво университети от четири различни региона на Европейския съюз: Университетът на Коимбра, Университета в Яш, Университета в Йена, Университета в Павия, Университета в Поатие (координатор), Университета в Саламанка и Университета в Турку. Амбицията на Алианса е да разработи иновативно пространство, позволяващо мобилността да протича свободно между седемте университета и асоциираните градове.

  • Jyväskylän yliopisto, Финландия

  JYU е университет от световна класа, където мултидисциплинарните и авангардни изследвания се срещат с отворена и енергична общност. Чрез известно преподаване, високопоставен опит и глобално сътрудничество общността на JYU търси и намира решения на предизвикателствата на бъдещето. В международните класации на всички университети в света Университетът на Ювяскюла е сред първите три процента и представлява най-доброто в света в няколко от своите дисциплини. Предлагаме 17 висококачествени магистърски програми, базирани на научни изследвания на английски език. Чуждестранните студенти са добре дошли да кандидатстват в двугодишните програми, които водят до официално призната магистърска степен и отговарят на условията за докторантура. В нашите шест факултета можете да задълбочите знанията си в различни области, като образователни науки, спортни и здравни науки, математика и природни науки, информационни технологии, бизнес и икономика, както и хуманитарни и социални науки. Ние също така предлагаме стипендии за най-успешните международни магистърски студенти, които покриват разходите за такси за обучение и правят обучението при нас възнаграждаващо и много достъпно. Jyväskylä се намира в Централна Финландия с красива природна среда и вдъхновяваща архитектура. Кампусът на JYU е комбинация от модерен стил и класика на известния архитект Алвар Аалто. Кампусът Seminaarinmäki беше награден през 2022 г. с Етикет за европейско наследство. Кампусът подчертава значението на финландската и европейската образователна система като основа за равноправно и демократично общество. Понякога тук във Финландия става малко хладно, но в университета в Ювяскюла сърдечните връстници, изследователи и учители ще ви помогнат да запазите усмивката на лицето си. В университета в Ювяскюла общността се грижи за своите членове. Университетът предлага подкрепа и помощ за вашето обучение и благополучие. Нашата международна университетска общност е лесна за присъединяване!

  • Vaasa, Финландия

  University of Vaasa Executive Education има силни корени в Университета на Вааса и света на науката. Ние сме най-вълнуващият и влиятелен доставчик на услуги за обучение на възрастни и продължаващо обучение за мениджъри и професионалисти във Финландия.

  • Tallinn, Естония
  • Helsinki, Финландия

  Tallinn University е модерен и динамичен изследователски университет в Естония с водеща роля в насърчаването на интелигентен начин на живот чрез образование, научни изследвания и уникално сътрудничество между дисциплини. Ние разглеждаме интелигентния начин на живот като вземане на решения, основани на научни изследвания, за да подобрим обществото като цяло и благосъстоянието на неговите граждани.

  • Rovaniemi, Финландия

  Lapland University of Applied Sciences е най-северната UAS във Финландия и в ЕС, фокусирана върху висшето образование и научни изследвания, развитие и иновации. Успехът в арктически условия и използването на условията са в основата. Имаме Северния фактор.

  • Rovaniemi, Финландия

  University of Lapland е най-северният университет в Европейския съюз. Ние съчетаваме наука и изкуство в Арктическия кръг в Рованиеми, столицата на Лапландия. Нашият арктически университет създава нови знания, умения и опит за Севера и за света.

  • London, Великобритания
  • Helsinki, Финландия
  • + 5 Още

  Програмите на EIT Digital Summer School са отворени за бакалавърски и магистърски студенти, млади професионалисти и други, които искат да се потопят задълбочено в нововъзникващите цифрови технологии, да научат как да превърнат технологията в бизнес и евентуално да стартират дълбокотехнологични стартиращи компании. Учете се от преподавателите и персонала на нашите водещи технологични партньорски университети в ЕС. Придобийте практически опит чрез фирмени случаи, работа по проекти и сътрудничество. Обучение на конкурентни цени. Забавлявайте се, срещайки се и работейки в мрежа със студенти с подобно мислене от цял свят!

  • Helsinki, Финландия

  Университетът по изкуства Хелзинки (Uniarts Helsinki) осигурява най-високото ниво на образование по музика, изобразително изкуство, театър и танци във Финландия. Uniarts Helsinki е международен предшественик в образованието и изследванията в областта на изкуствата и укрепва ролята на изкуството като сила, която реформира обществото. Основана през 2013 г., Uniarts Helsinki се състои от Академия за изящни изкуства, Академия Сибелиус и Театрална академия.

  • Seinäjoki, Финландия

  Университетът по приложни науки Сейнайоки е мултидисциплинарна институция за висше образование и ефективен участник в образованието и научните изследвания, развитието и иновациите (ИРД) в Южна Остроботния в Западна Финландия.

  • Stockholm, Швеция
  • Helsinki, Финландия
  • + 5 Още

  Нашите програми за двойна диплома съчетават отлично техническо образование с обучение по иновации и предприемачество, както и стажове в компании, индустриални партньори и градове в цяла Европа.

  • Helsinki, Финландия

  Humak University of Applied Sciences ?? ???????? ? ?????????? ?? ??????? ??????????? ? ?????????????? ?? ????? ?? ?????. ??? ??????????? ?? ???????? ?? ???? ?????? ????? ???????????, ????? ? ?? ?????? ???????????, ?????????? ? ????????, ????? ?????? ?? ?????????? ?? ????????? ?? ??? ? ????????? ??????????????? ?????????, ?????? ???????? ????????? ???????.

  • Helsinki, Финландия

  Arcada е мултипрофесионален университет по приложни науки (UAS) в Хелзинки, Финландия. Предлагаме висококачествено ориентирано към практиката висше образование в бакалавърска и магистърска степен. В нашия международен кампус студенти и служители се събират в различни дисциплини, за да образоват утрешните експерти и да създават интелигентни и устойчиви решения. Независимо дали това е първата стъпка в кариерата ви или ако вече сте добре потопени в професионалния живот, в Arcada ще развиете умения, за да поемате бъдещи предизвикателства.

  • Espoo, Финландия
  • Delft, Холандия
  • + 11 Още

  EIT RawMaterials Academy - SUMA предлага на студентите уникална възможност да учат в динамична среда, фокусирайки се върху предизвикателствата от реалния живот. Присъден от EIT (Европейски институт за иновации и технологии), орган на Европейския съюз, EIT Label е сертификат за качество, който се дава само на отлични образователни програми на магистърско и докторско ниво.