Сингапур

Най-добрите университети за MBA Програми в Сингапур 2023

Брой институции: 64
  • Madrid, Испания
  • Amsterdam, Холандия
  • + 8 Още

  IE University е за студенти, които подхождат към ученето като към начин на живот. Ние осигуряваме подкрепяща общност, където студенти и преподаватели си взаимодействат заедно в учебния процес. IE University разполага с персонализирана общност, ориентирана към студентите, с богато разнообразие от личности, идеи и подходи. Всяка година над 130 националности са представени в неговия кампус, като над 75% от неговите студенти идват извън Испания. IE University е признат по целия свят и от най-престижните асоциации за висококачественото си преподаване. С иновативна визия, предприемачески дух и фокус върху хуманитарните науки и академичната строгост, IE University се ангажира да обучава професионалисти, които ще променят обществото. Нашият базиран на практика подход към обучението започва в класната стая и продължава по целия свят, подготвяйки нашите ученици да станат международни професионалисти. Ако искате вдъхновяващо и предизвикателно образование, което ще оформи това кой сте и кой ще станете, IE University ще разшири хоризонтите ви, ще ви свърже със света и ще ви води по уникалния път, необходим за постигане на целите ви.

  • 463, Сингапур

  SUSS предоставя приложно образование, което е насочено както към току-що напуснали училище, така и към възрастни учащи, в областта на социалните науки и дисциплини, които имат силно въздействие върху развитието на човека и общността.

  • Lille, Франция
  • Nice, Франция
  • + 3 Още

  EDHEC Business School подготвя международни таланти за глобални кариери. Известни с нашите академични постижения и най-високо класирано бизнес образование, нашата мисия е да подготвим лидери за успех в предизвикателна бизнес среда, която изисква гъвкавост, иновации и социална отговорност. Тесните отношения на EDHEC с глобални предприятия ни позволяват да предложим уникални прозрения и възможности на нашите студенти и да осигурим трансформиращо бизнес образование, където измерването на нашия успех е успехът на нашите възпитаници.

  • Lausanne, Швейцария
  • Singapore, Сингапур
  • + 1 Още

  EHL Hospitality Business School , основана през 1893 г. като Ecole Hôtelière de Lausanne, е пионер в методите на швейцарското гостоприемство и определя стандартите за високи постижения. Днес EHL съчетава швейцарските ценности на академичната строгост и индустриалната практика с творчеството и иновациите за степени на управление на гостоприемството, ориентирани към клиента, които подготвят завършилите да ръководят бъдещето и да управляват с уважение и съпричастност.

  • Singapore, Сингапур

  Asian International College (AIC) се стреми да се свърже с общността на граждани в световен мащаб, които споделят подход за участие в обучението и се интересуват да бъдат лидери на днешната икономика на знанието, за да бъдат готови за бъдещето. Учащите се присъединяват към програмите на AIC не само за да бъдат „обучавани“, но и за да мислят, участват и творят.

  • Singapore, Сингапур

  Singapore Institute of Management (SIM) е една от водещите институции за образование и учене през целия живот в региона, призната за овластяване на отделни лица и предприятия да процъфтяват през различните етапи от живота чрез учене. Чрез овладяване на нови знания, умения и технологии, SIM предоставя базирани на умения учебни преживявания, които позволяват на студенти, професионалисти и предприятия да учат за цял живот и да процъфтяват за цял живот.

  • Singapore, Сингапур

  Duke-NUS Medical School е създадено чрез забележително сътрудничество между две институции от световна класа: Duke University и Националния университет на Сингапур (NUS), с цел предоставяне на иновативно образование и въздействащи изследвания, които подобряват медицинската практика в Сингапур и извън него .

  • Singapore, Сингапур

  Създадено през 2005 г., Училището по физико-математически науки (SPMS) е училище в Колежа по наука към Технологичния университет Nanyang. Ние предлагаме бакалавърски програми с отличие и следдипломни програми в три основни области: Химия и Биологична химия; Математически науки; и физика и приложна физика

  • Singapore, Сингапур

  В продължение на повече от 50 години NUS Business School предлага строго, уместно и възнаграждаващо бизнес обучение на изключителни студенти от цял свят. Основана през същата година, когато Сингапур придоби независимост, NUS Business School днес е сред водещите световни бизнес училища. Отличително е за предлагането на най-доброто от световните бизнес знания с дълбоки азиатски прозрения, подготвяйки студентите да водят азиатския бизнес към международен успех и да помага на глобалния бизнес да успее в Азия.

  • Singapore, Сингапур

  Rutgers Business School Asia Pacific е дъщерно дружество на Rutgers, Държавният университет в Ню Джърси (САЩ). Rutgers предлага високо класирани програми за изпълнителен магистър по бизнес администрация (EMBA) и магистър по управление на веригата за доставки (MS SCM) на талантливи професионалисти в Сингапур. В допълнение към програмите EMBA и MS SCM, ние предлагаме програми за открито записване и персонализирани програми за изпълнително образование както за физически лица, така и за корпорации.

  • Singapore, Сингапур

  National University of Singapore (NUS), класиран на 1 -во място в Азия и на 11 -то място в света (QS Global World Ranking 2021) е водещият университет в Сингапур. NUS предлага глобален подход към образованието, научните изследвания и предприемачеството, с акцент върху азиатските перспективи и опит. Имаме 17 факултета в три кампуса в Сингапур, както и 12 отвъдморски колежа на NUS по целия свят. Нашият мултидисциплинарен и реален подход към образованието, научните изследвания и предприемачеството ни позволява да работим в тясно сътрудничество с индустрията, правителствата и академичните среди за решаване на важни и сложни въпроси, свързани с Азия и света.

  • Singapore, Сингапур

  Всичко започва през 1925 г. със създаването на компанията Embry-Riddle на летището Lunken в Синсинати, Охайо. След това, на следващата пролет, компанията открива училище за авиация на Embry-Riddle. Това, което започна като обикновен план за обучение на пилоти на авиокомпании, се превърна в доверен университет през 1970 г. Днес, Embry-Riddle Worldwide Campus функционира глобално призната система за обучение, която използва онлайн и инструкции лице в лице и мрежа от учебни заведения, предназначени да подкрепят напредъка на студентите в САЩ, по света и сега в Сингапур.

  • Singapore, Сингапур

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Singapore, Сингапур

  В Лондонското училище по бизнес и финанси (LSBF) в Сингапур ние измерваме успеха според влиянието на нашите студенти, преподаватели и възпитаници в региона. Награден за отлични постижения в учебната програма и оценяване на наградите Education Investor Asia Awards 2018, LSBF в Сингапур предоставя на учениците необходимите знания и умения чрез шест уникални учебни единици - Училище за професионално образование, Училище по бизнес, Училище по гостоприемство, Училище по английски език, Китайски бизнес отдел, както и Изпълнителен отдел за развитие и онлайн.

  • Tokyo, Япония
  • Singapore, Сингапур

  Waseda Business School (WBS) има за цел да подкрепи тези, които се стремят към стъпка напред в кариерата си и тези, които планират да започнат нова кариера, като учат в бизнес училище. Днешното ни общество претърпява бързи промени. Светът се глобализира, новите технологии се появяват последователно, а пазарът се променя. За да оцелеем в глобалната конкурентна среда, управленските познания за глобален стандарт са от съществено значение.