Русия

Най-добрите университети за MBA Програми в Русия 2023

Брой институции: 30
  • Arkhangelsk

  Мисията на Northern (Arctic) Federal University наречен на М. В. Ломоносов, се състои в създаването на иновативни научни и човешки ресурси за целите на интелектуалното изследване на руския Север и Арктика.

  • Kingston upon Thames
  • Moscow

  Факултетът за бизнес и социални науки съчетава бизнес училище Kingston и училище по право, социални и поведенчески науки. Заедно те развиват критично мислене и подход за учене към решаване на проблеми с международна перспектива.

  • Rostov-on-Don
  • Taganrog

  С произхода си от 1915 г. Southern Federal University (SFedU) е най-големият научен и образователен център в южната част на Русия. SFedU проследява корените си до Кралския университет във Варшава, който се премести на юг на Русия по време на Великата война.

  • Irkutsk

  Irkutsk National Research Technical University (INRTU) е водещ изследователски университет в Източен Сибир и се нарежда сред най-иновативните и перспективни. Той осигурява широк спектър от курсове за висше образование и професионално обучение за силна и разнообразна общност от учащи се.

  • Moscow

  Ние сме Skoltech - нов международен англоезичен университет STEM в Москва, Русия. Само за 8 години обединихме десетки изследователи и световно известни професори, изградихме зашеметяващ кампус, създадохме лаборатории от световна класа и го направихме в топ 100 на младите университети в Nature Index.

  • Saint Petersburg

  SSE Русия е единственото международно бизнес училище, което е акредитирано за преподаване на територията на Русия и предлага пълна европейска програма за MBA за опитни мениджъри, отворени програми за лидери с различни нива на опит и специално персонализирани програми както за руски, така и за международни компании . Това означава уникална възможност за получаване в границите на Русия на качествено европейско образование от международни преподаватели, което е конкурентноспособно както на вътрешния, така и на световния пазар.

  • Moscow
  • Nizhny Novgorod
  • Russia Online
  • + 3 Още

  Училището по мениджмънт и администрация на Евразия (EMAS Business School) е едно от водещите бизнес училища, експерт по стратегическо управление и програми по МБА в Европа, Русия и страните от ОНД.

  • Volgograd

  Volgograd State University има за цел да обучи висококвалифициран персонал и да произведе нови знания за икономиката и социалната сфера в националните приоритетни области на науката, инженерството и технологиите в сътрудничество с държавата, бизнеса и обществеността. Уникалното географско местоположение позволява на университета да служи като научен и образователен мост, свързващ европейските и азиатските постижения на науката и иновациите. Volgograd State University стреми да подобри капацитета на преподавателите и материално-техническата база, за да свърже своите изследвания и преподаване на най-високото световно ниво. Той активно насърчава международното сътрудничество и стратегическото сътрудничество със съседните страни в областта на науката, образованието и културата. Volgograd State University има лиценз за провеждане на образователни дейности и сертификат за държавна акредитация.

  • Novosibirsk

  Новосибирският държавен университет се намира в световноизвестния научен център - Академгородок. 80% от преподавателите в НСУ са учени от Сибирския клон на Руската академия на науките. Така че образованието се извършва в тясна връзка с научните постижения от световна класа. Всичко е на пешеходно разстояние от нашия компактен кампус: университетските общежития, спортният център, стадионът, 35 научни института и иновативният технопарк (Academpark) са на 10 минути пеша от кампуса. NSU е модерен университет, демонстриращ бърз и динамичен растеж През 2007 г. NSU беше един от 57 руски университета, които спечелиха националния образователен проект в конкурса за иновативни образователни програми 2009 NSU спечели статута на Национален изследователски университет Започвайки през 2013 г. NSU заедно с други 21 руски университета участва в програмата 5-100, която има за цел да изведе руските университети в групата на топ 100 световни университета

  • Russia Online
  • Kursk

  KSMU Kursk State Medical University ( KSMU ) заема престижно ниво в преподаването на обща медицина, стоматология и фармация на английски средни и в подготовката на международни студенти. Тази заетост показа, че е най-старият медицински университет, преподаващ английски език в Русия и притежаващ най-голям брой международни студенти от различна националност, както и в нейните сфери.

  • Kirov

  Vyatka State University (VyatSU) е класически университет с широка гама от професионални образователни програми. Университетът е преминал славен път на формиране и развитие. Днес това е значителен образователен, изследователски и производствен комплекс в региона с широк спектър от професионални образователни програми и голям изследователски потенциал.

  • Novosibirsk

  Преподаването на лекуване е много по-сложно от преподаването на която и да е друга професия в света. Много поколения блестящи лекари и учени са завършили Novosibirsk State Medical University (NSMU) през годините. Академици, професори, ръководители на множество медицински институции са сред нашите възпитаници.

  • Irkutsk

  Baikal State University е чудесен избор за силно мотивирани млади хора, които се интересуват от професионално развитие в широк спектър от сфери. Основната мисия на BSU е да навлезе на световния пазар на висше образование с различни съвременни бакалавърски, магистърски и докторски програми и да осигури висококачествено преподаване и развитие на персонала.

  • Caserta
  • Aversa
  • Naples
  • + 7 Още

  University of Campania "Luigi Vanvitelli" е създаден през 1991 г. (Указ MURST, 25 март) с цел облекчаване на пренаселеността на големия неаполитански университет, известен като „Федерико II“.

  • Barnaul

  Кратка информация за образователната организация: Педагогическият университет осигурява образователната система на града и региона със специалисти от различни профили, обучаващи учители, педагози, психолози, логопеди, учители на допълнително образование. Освен това AltSPU акумулира потенциала за развитие на региона, като формира учители в училищата в региона, предназначени да развиват културната и образователна основа на обществото, да обучават и обучават бъдещи инженери, лекари и културни дейци.