Нова Зеландия

Най-добрите университети за MBA Програми в Нова Зеландия 2024

Брой институции: 43
  • Dunedin, Нова Зеландия
  • Christchurch, Нова Зеландия
  • + 1 Още

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Wellington, Нова Зеландия

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Canterbury Plains, Нова Зеландия

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • New Plymouth, Нова Зеландия

  The Western Institute of Technology at Taranaki (WITT) или Te Kura Matatini o Taranaki е финансиран от правителството висш институт, предоставящ образование на хората в региона и по света. Като местен център на обучение в този регион, WITT е тук, за да обслужва Таранаки.

  • Auckland, Нова Зеландия

  NCBT ( Newton College of Business and Technology ) е акредитиран доставчик по NZQA със седалище в Окланд. Нова Зеландия. NCBT е регистриран в Новозеландския квалификационен орган (NZQA) от 1995 г. и от самото си създаване се е фокусирал върху предоставянето на качествено образование със силен акцент върху пасторалната грижа за нашите международни студенти.

  • Lower Hutt, Нова Зеландия

  Ние сме една от най-впечатляващите висши институции в Нова Зеландия. Технологичният Wellington Institute of Technology е висша институция, която обучава около 6 100 студенти всяка година. Ние предлагаме редица ръководени от бранша квалификации от занаяти до степени и докторантски програми, които са насочени към бъдещето, разработени заедно с индустрията и предоставят на студентите практически умения за преследване на техните кариерни цели.

  • Wellington, Нова Зеландия

  В Campbell студентите получават най-доброто от обучението по английски език като част от обогатяващо студентско изживяване в нашите кампуси в Уелингтън и Окланд. Гордеем се с дългата история и репутация на Campbell за предоставяне на академично обучение от световна класа в грижовна и подкрепяща среда.

  • Hamilton, Нова Зеландия

  Нов свят на работа се нуждае от нов начин на обучение. Образованието се променя и Wintec се променя заедно с него, така че нашите ученици могат да намерят успех в свят, който се движи по-бързо от всякога. В Wintec ние възпитаваме и насочваме отделни студенти като част от общността, така че те да са уверени и оборудвани да се ориентират в бъдещия свят на нови работни места и работни начини.

  • Christchurch, Нова Зеландия

  University of Canterbury International College (UCIC) предлага изключителна Pathway в Университета на Кентърбъри бакалавърски програми. UCIC предлага университетски програми за трансфер (UTP), които са уникални в Нова Зеландия. UTP са еквивалентни на първата година от бакалавърската степен на Университета в Кентърбъри.

  • Masterton, Нова Зеландия

  Учебна институция с история, датираща от 1896 г., UCOL Limited има горда и добре спечелена репутация, че подкрепя обучението на нашата общност. Тази връзка с общността е от решаващо значение за това, което правим, и гарантира, че нашите програми помагат на учениците да развият умения за търсене.

  • Invercargill, Нова Зеландия

  Southern Institute of Technology (SIT) осигурява качествено висше образование и обучение по различни предмети и квалификации. От сертификати до следдипломно обучение, ние предлагаме програми NZQA за учениците да учат на ниво и Pathway който им подхожда.

  • Auckland, Нова Зеландия

  New Zealand School of Wines and Spirits (NZSWS) е създадено през 2006 г. от Jane Skilton MW. Водещият доставчик на курсове по Wine & Spirit Education Trust (WSET) на NZ и единственото одобрено от WSET училище, притежавано и управлявано от Master of Wine.

  • Auckland, Нова Зеландия

  Основана от Селия Хей, New Zealand School of Food & Wine обучава следващото поколение баристи, готвачи, собственици на ресторанти и кафенета, мениджъри на гостоприемството, сомелиери и винени специалисти, предприемачи от хотелиерския туризъм, както и хора, които обичат добрата храна оттогава 1995 г.

  • Auckland, Нова Зеландия

  Добре дошли в кампусите на Abacus Institute of Studies в Окланд и Крайстчърч. Избрали сте изключителна образователна организация, която да подпомогне и подобри вашето обучение. Вашето време с нас е изключително важно и ви препоръчваме да балансирате академичните си дейности и удоволствието си от живота в университета.

  • Auckland, Нова Зеландия

  Laidlaw College е най-големият междуконфесионален християнски колеж в Aotearoa, Нова Зеландия, предлагащ квалификации от сертификат до докторско ниво по теология и библейски изследвания, мисия, министерство, консултиране и образование на учители. Ние предлагаме динамична учебна среда за студенти в Aotearoa, Нова Зеландия и по целия свят, с два кампуса в Окланд, един в Крайстчърч, и големи възможности за дистанционно обучение.