Мексико

Най-добрите университети за MBA Програми в Мексико 2023

Брой институции: 258
  • Madrid, Испания
  • Amsterdam, Холандия
  • + 8 Още

  IE University е за студенти, които подхождат към ученето като към начин на живот. Ние осигуряваме подкрепяща общност, където студенти и преподаватели си взаимодействат заедно в учебния процес. IE University разполага с персонализирана общност, ориентирана към студентите, с богато разнообразие от личности, идеи и подходи. Всяка година над 130 националности са представени в неговия кампус, като над 75% от неговите студенти идват извън Испания. IE University е признат по целия свят и от най-престижните асоциации за висококачественото си преподаване. С иновативна визия, предприемачески дух и фокус върху хуманитарните науки и академичната строгост, IE University се ангажира да обучава професионалисти, които ще променят обществото. Нашият базиран на практика подход към обучението започва в класната стая и продължава по целия свят, подготвяйки нашите ученици да станат международни професионалисти. Ако искате вдъхновяващо и предизвикателно образование, което ще оформи това кой сте и кой ще станете, IE University ще разшири хоризонтите ви, ще ви свърже със света и ще ви води по уникалния път, необходим за постигане на целите ви.

  • Monterrey, Мексико

  Tecnológico de Monterrey е номер едно частен университет с нестопанска цел в Мексико. Основан през 1943 г., университетът оттогава се разраства и включва 26 кампуса в Мексико, с водещ кампус в Монтерей. Чрез образователни преживявания ние формираме хора, които стават агенти на промяната, желаещи да бъдат още по-конкурентоспособни, за да бъдат от полза за всички, с ясен фокус върху това да бъдеш, вместо да имаш, да служиш на другите, вместо да притежаваш неща; хора, които са отговорни за собствения си живот, осъзнавайки факта, че техните действия могат да насърчат трансформацията на другите.

  • Monterrey, Мексико
  • Guadalajara, Мексико
  • + 2 Още

  Tecnológico de Monterrey е основана през 1943 г. благодарение на визията на Don Eugenio Garza Sada и група предприемачи, които сформират асоциация с нестопанска цел, наречена Enseñanza e Investigación Superior, AC Tecnológico de Monterrey е частна, нестопанска, независима институция с без политически и религиозни пристрастия.

  • Campeche, Мексико

  Universidad Internacional Iberoamericana ( UNINI México ) е замислен като институция за висше образование за бакалавърска и следдипломна степен, чиито цели и ръководни принципи гарантират равни възможности за обучение за всички хора.

  • Jumeirah, Обединени Арабски Емиерства
  • Guadalajara, Мексико
  • + 1 Още

  Професионално, акредитирано филмово училище с независим дух, Raindance преподава както начинаещи, така и опитни режисьори от 1992 г. Нашият етос е фокусиран върху независимостта, а нашите курсове са предназначени за вас, за да развиете уменията си по ваш начин, във вашия стил.

  • Tlaquepaque, Мексико

  ITESO е Йезуитският университет в Гвадалахара. Основана през 1957 г., тя принадлежи към мрежа от над 228 йезуитски университети по целия свят. Всички те споделят 450-годишна традиция на йезуитското образование, традиция, която исторически е била в центъра на световната мисъл, известна с образованието на лидери във всички области на науката и изкуството.

  • Mexico City, Мексико

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Mexico City, Мексико
  • Monterrey, Мексико
  • + 2 Още

  EGADE Business School в Tecnológico de Monterrey изгради световно призната репутация на водеща латиноамериканска бизнес образователна институция, ангажирана с овластяването на всепредприемачески лидери, които създават споделена стойност и трансформират обществото.

  • Mexico City, Мексико

  Международното училище по хотелски мениджмънт и туризъм Vatel е призната институция по целия свят, която подготвя учениците да придобият знанията и уменията, необходими за отговорно заемане на ръководни позиции в заведения за хранене, като хотели, ресторанти, агенции. пътувания, агенции за услуги, болници, развлекателни центрове и др. Академичният план на Vatel предлага официална двойна степен (Мексико-Франция), която отваря възможността за директно присъединяване към професионалния свят.

  • Naucalpan de Juárez, Мексико

  Осъзнавайки необходимостта от подготовка на по -добри хора и професионалисти за по -успешно изправяне пред предизвикателствата на „ново нормално“, в UVM решихме да стартираме нашия нов образователен модел Certeza.

  • México, Мексико

  Ние сме университет, ангажиран с предаването на подходи, насочени към бизнеса и човешкото развитие, които предоставят изключително успешни стратегии. Имаме твърдото убеждение, че функцията на подготовката е да превърне индивида в човек на знания и ценности, които си сътрудничат с нашето общество на положително ниво на опит. Ние предлагаме ученето като инструмент, който изисква ангажираност, водеща до големи постижения и удовлетворения, подчертаваме избора на нашите професионалисти, които при влизането си вече имат обогатяващ профил в областта, което им позволява да допринесат за опита на своите съученици и преподаватели в класната стая. , защото знанието се прилага с ентусиазъм, истинност, честност и актуализиране. Нашият университет позволява развитие и растеж на нашите възпитаници и нашия преподавателски състав, както и удобни съоръжения, където използването е приоритет.

  • Puebla City, Мексико

  Политехническият университет в Пуебла се ангажира да постигне и непрекъснато да подобрява ефективността на своята система за управление на качеството, чрез установяване, преразглеждане и периодична оценка на целите за качество, които са насочени към укрепване на образователните услуги, предоставяни от университета, за пълно обучение на компетентни специалисти, които отговарят нуждите на производствения и социалния сектор.

  • Mexico City, Мексико

  В Технологичния университет на Мексико сме убедени, че всеки има право да получи качествено образование. Ето защо, за да изучавате вашата гимназия, бакалавър или завършил, ние ви предлагаме достъпно обучение, академични стипендии и банка за работа. Нашата цел е да станете професионално подготвени, за да подобрите качеството си на живот.

  • Cortazar, Мексико

  Ние сме университет от световна класа, работещ чрез цялостна система за управление на качеството, която: Интегрирано обучава хора, чрез различни образователни програми, признати за тяхното качество и уместност, въз основа на модела на политехническите университети. Разполага с висококвалифициран персонал. Той насърчава културата на научни изследвания, технологично развитие и иновации, с устойчив подход и с международна прогноза.

  • México, Мексико

  Университетът Мичоакана де Сан Николас де Идалго е публична и светска институция за висше и висше образование, наследник на хуманизма на Васко де Кирога, идеалите на Мигел Идалго, Хосе Мария Морелос, Мелхор Окампо; по инициатива на Паскуал Ортис Рубио, Първият автономен университет в Америка, чиято мисия е: Принос към социалното, икономическото, политическото, научното, технологичното, художественото и културното развитие на Мичоакан, Мексико и света, формирайки изправен, компетентен, и водещи човешки същества, които генерират промени в своята среда, ръководени от етичните ценности на нашия университет, чрез подходящи и качествени образователни програми; провеждане на изследвания, свързани със социалните нужди, които насърчават научния и технологичния напредък и художественото творчество; установяване на дейности, които спасяват, съхраняват, увеличават и разпространяват универсални ценности, демократични практики и устойчиво развитие чрез разпространение и разширяване на университетите.