Люксембург

Най-добрите университети за MBA Програми в Люксембург 2023

Брой институции: 13
  • Luxembourg City, Люксембург

  European Business University в Люксембург е посветен на постигането и поддържането на традиция в областта на академичните постижения, като гарантира, че той е начело на развиващите се иновации. EBU се стреми да се превърне в еталон за качествено образование от световна класа, като използва талантите на активно подкрепян екип от международно признати служители и преподаватели от жени и мъже от транскултурен произход.

  • Luxembourg City, Люксембург

  Мисията на Business Science Institute е да насърчава професионалното и личностно развитие на мениджърите и бизнеса чрез мобилизиране на международни академични ресурси от най-високо качество.

  • Brussels, Белгия
  • Wiltz, Люксембург
  • + 1 Още

  UBI Business School е частно висше учебно заведение в Брюксел, Белгия, със свързани кампуси в Люксембург и Китай. От основаването си през 1992 г. UBI предоставя висококачествено британско бизнес образование на бакалавърско, магистърско и следдипломно ниво. Всички студенти на UBI учат и печелят световно призната британска степен чрез партньорството на UBI с университета Middlesex, Лондон (Великобритания). Фокусирайки се върху международното управление и глобалната икономика, програмите на училището съчетават реални професионални проблеми с най-новото управленско мислене.

  • Differdange, Люксембург

  LUNEX University е международен частен университет, който се фокусира върху изследвания и преподавания в тясно свързаните области на здравето, спорта и управлението. В LUNEX студентите могат да се развиват в международна учебна среда и да бъдат оборудвани с нови подходи и перспективи за нововъзникващите области на спорта и здравето.

  • Esch-sur-Alzette, Люксембург

  Основан през 2003 г., Университетът в Люксембург е единственият държавен университет на Великото херцогство Люксембург. Многоезична, международна и ориентирана към научни изследвания, тя е и модерна институция с лична атмосфера.

  • Luxembourg City, Люксембург

  CASS European Institute Of Management Studies CASS (съкращение CASS Europe) е иновативна институция за висше образование с глобален академичен кампус в Париж и изпълнителен център за развитие в Брюксел. Той също така има партньорства за сътрудничество с академични институции в Гана, Тайван и Чили, където в момента се изпълняват неговите програми. Тези дейности коректно отразяват европейския и международния характер на институцията.

  • Luxembourg, Люксембург

  Мисията на училището е да осигури вдъхновяваща и мултикултурна среда за обучение за бизнес лидери от международни компании, опериращи в Люксембург, както и в цяла Европа и света.

  • Esch-sur-Alzette, Люксембург

  Факултетът по хуманитарни науки, образование и социални науки е един от трите факултета на Люксембургския университет.

  • Luxembourg City, Люксембург

  Университетът "Свещено сърце" е в Люксембург повече от две десетилетия и предлага програми за завършили студенти, съобразени с нуждите на работещите. MBA, акредитиран по AACSB, е признат от министерството на висшето образование в Люксембург и добре уважаван от бизнеса и финансите. От 2012 г. предлагаме MBA на пълен работен ден със стаж, предназначен за млади завършили от чужбина и от Люксембург. Имаме студенти от над четиридесет различни страни и нашите добре квалифицирани преподаватели и персонал придават на нашата програма истински международен вкус, който толкова много други бизнес училища не могат да предложат

  • Luxembourg City, Люксембург

  Факултет по право, икономика и финанси (FDEF) в Университета в Люксембург предлага уникална академична и изследователска среда. Преподаването и научните изследвания се възползват от близостта на европейските институции, водещия международен финансов център на Люксембург и неговата жизнена бизнес общност. Институционални и частни партньорства, спонсорирани столове и нарастваща мрежа от международни университети-партньори правят FDEF оживен академичен център в сърцето на Европа.

  • Luxembourg City, Люксембург

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • France Online, Франция
  • Belgium Online, Белгия
  • + 13 Още

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Wiltz, Люксембург

  Нашите програми стриктно балансират практическото обучение с нуждите на надзорните и бизнес знания, за да станат ефективни лица, вземащи решения в рамките на комплексна организация за гостоприемство. След като сте завършили BBI , ще бъдете подготвени да поемате значими отговорности в началото на кариерата си и да бъдете продуктивен член на екипа, от първия ви ден в работата.