Литва

Най-добрите университети за MBA Програми в Литва 2023

Брой институции: 20
  • La Rochelle, Франция
  • Athens, Гърция
  • + 4 Още

  EU-CONEXUS – Европейски университет за интелигентна градска крайбрежна устойчивост е силно партньорство между девет университета, развиващи науката и иновациите в център за високи постижения в интелигентната градска крайбрежна устойчивост (SmUCS). EU-CONEXUS - Европейският университет за интелигентна градска крайбрежна устойчивост насърчава общите европейски ценности и засилената европейска идентичност, като обединява ново поколение европейци, които могат да си сътрудничат и работят в рамките на различни европейски култури, на различни езици и трансгранично.

  • Kaunas, Литва

  Открийте място на животообразуващи преживявания в уникална либерална атмосфера, жизнена творческа работна среда и разнообразна общност от вдъхновяващи студенти и учени

  • Klaipėda County, Литва

  Lithuania Business University of Applied Sciences (LBUAS) е модерно, отворено към обществото и независимо висше учебно заведение, основано през 1994 г., което подготвя професионалисти в социалните и физическите науки, които са фокусирани върху литовския и европейския пазар на труда. LTVK включва обещаващи възможности за кариера, международен обмен и свободно време, типично за студентите. Мисия. Литовският бизнес университет е решен да подготви креативни, квалифицирани специалисти, да създаде условия за учене през целия живот чрез предоставяне на професионална бакалавърска степен и да извършва приложни изследвания, необходими за регионалното развитие. Визия. Литовският бизнес университет е иновативно, прозрачно, социално активно и отговорно висше учебно заведение, международно признато, гъвкаво спрямо развитието на пазара на труда и подготвено да отговори на нуждите на обществото.

  • Kaunas, Литва

  Университетът за приложни науки в Каунас (на литовски - Kauno Kolegija ) е публична мултидисциплинарна институция за висше образование, разположена в Литва (една от трите балтийски държави), предоставяща образование в областта на инженерството, технологиите, социалните науки, хуманитарните науки, изкуствата, медицината и здравеопазването науки. Той предлага широк спектър от бакалавърски програми с практически пристрастия за около 5500 студенти, обучаващи се в 4 факултета.

  • Kaunas, Литва

  Университетът е най-голямата институция за висше образование за биомедицински науки в Литва, която успешно интегрира проучвания, изследвания и клинична практика. LSMU се състои от две основни академии: Медицинска академия и Ветеринарна академия.

  • Vilnius, Литва
  • Kaunas, Литва
  • + 1 Още

  Добре дошли във Вилнюския университет – най-старото и най-голямо литовско висше учебно заведение. От създаването си през 16-ти век Вилнюският университет, като неразделна част от европейската наука и култура, въплъщава концепцията за класически университет и единството на проучвания и изследвания.

  • Kaunas, Литва

  St. Ignatius of Loyola University of Applied Sciences е независимо католическо висше учебно заведение, което има за цел да изпълнява интегрирани учебни програми за наука и бизнес, управлявани въз основа на Игнатианската педагогическа парадигма.

  • Kaunas, Литва

  Kaunas University of Technology , KTU е един от най-големите технологични университети в Прибалтика. Известен със своите връзки с бизнеса, лидерство в научните изследвания, гъвкави интердисциплинарни учебни програми и незабравим опит в обучението, KTU бързо напредва, за да се превърне в най-добрия избор за обучение в района.

  • Vilnius County, Литва

  В сегашната си структура Vilnius College of Technologies and Design (VTDK) е създаден през 2008 г. чрез интегрирането на Вилнюския технически колеж в Вилнюския колеж по строителство и дизайн. Произходът на Техническия факултет датира от 30-те години на миналия век (Техникумът).

  • Šlienava, Литва

  Kaunas Forestry and Environmental Engineering University of Applied Sciences (KMAIK) е създаден в близост до град Каунас (централна Литва) и осигурява висше образование - бакалавърска степен.

  • Kaunas, Литва

  Lithuanian Sports University ( LSU ) се гордее, че е единственият специализиран университет в Литва, който обединява движението и спортната наука в продължение на повече от осем десетилетия.

  • Vilnius, Литва

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Kaunas, Литва

  Класиран в QS World University Rankings като лидер в страната по своята интернационалност, VMU е единственото държавно висше учебно заведение в Литва и едно от малкото в региона, където се предоставя широко образование по либерални изкуства. Това означава, че студентите могат да променят и организират графика си свободно, малки в една област и основни в друга, да пътуват в чужбина по международен обмен и да се подготвят за тези пътувания, като вземат някои от наличните 30 чуждоезикови курса. Като отражение на световните академични тенденции, все повече и повече лекции (отделни курсове и дори цели учебни програми) се преподават на английски език, много от тях от преподаватели от чужбина. VMU предлага бакалавърски и магистърски програми, които се преподават изцяло на английски език. Всеки семестър университетът събира пъстрата международна общност, която обединява представители от близо 80 страни по света.

  • Vilnius County, Литва

  От началото на своята дейност през 1999 г., Университетът по мениджмънт и икономика на ISM имаше една цел от самото начало - да предложи иновативни, качествени изследвания и обучение по мениджмънт и икономика за креативни, амбициозни млади хора и вече опитни бизнес мениджъри. Признаване на клиенти (студенти, предприятия и възпитаници), международно признаване и устойчивост. Качеството и международността се превърнаха в най -важните приоритети в дейността на университета. Тази цел е оценена от Международната акредитация за качество (IQA), присъдена на ISM през 2006 г. от Асоциацията за развитие на мениджмънта в Централна и Източна Европа (CEEMAN), като по този начин се удостоверява, че ISM принадлежи към университети, които предлагат най -модерните бизнес изследвания в региона.

  • Vilnius, Литва

  Разположен само на 20 минути от центъра на града, Mykolas Romeris University (MRU) е най-големият и водещ университет в областта на социалните науки и интердисциплинарните изследвания в Литва, като в момента има около 5900 студенти от 65 страни.