Канада

Най-добрите университети за MBA Програми в Канада 2023

Брой институции: 295
  • Toronto, Канада

  Училището за продължаващо обучение на Университета в Торонто (UofT SCS) подкрепя възрастни обучаеми с експертно проектирани курсове без диплома, предоставяни в клас и онлайн от експертни инструктори, които са признати лидери в своите области. Като неразделна част от университета, SCS се захранва от интелектуалната жизненост на UofT и високите стандарти за преподаване и учене.

  • Madison, Съединени Американски Щати
  • Teaneck, Съединени Американски Щати
  • + 3 Още

  Най-големият частен университет в Ню Джърси, FDU, е институция с нестопанска цел, несектантска, мултикампусна институция. Основан през 1942 г., FDU постига четиригодишен статут през 1948 г. и одобрение като университет през 1956 г. Университетът предлага над 100 бакалавърски и магистърски програми, включително докторски програми по фармация, сестринска практика, клинична психология и училищна психология; и бизнес училище, акредитирано от AACSB. Дипломните програми се предлагат в два кампуса в Ню Джърси и в две места на FDU извън САЩ: Wroxton College, в Оксфордшър в Англия, и кампуса във Ванкувър, в Британска Колумбия, Канада.

  • Olds, Канада

  От началото си като училище по селско стопанство и домашна икономика, Olds College разшири предлаганите си програми и се разрасна, за да предлага повече програми, фокусирани върху кариерата през годините. Курсовете по готварство и шиене се превърнаха в нашата прочута програма за мода, часовете по машини се превърнаха в програми за селскостопанска и тежкотоварна механика, а земеделските умения се превърнаха в нашите програми за управление на селското стопанство и градинарство.

  • Winnipeg, Канада

  Разположен в Уинипег, Манитоба, Канада, Booth University College е християнска институция, вкоренена в 156-годишната история на Армията на спасението за посрещане на нуждите на най-уязвимите в обществото. Дълбоко ангажирани със социалната справедливост, ние съчетаваме християнската вяра и строгата стипендия със страст към службата. Нашият подход към ученето е закотвен в академичните постижения и се основава на визия за надежда, социална справедливост и милост за всички.

  • Toronto, Канада

  Osgoode Professional Development е частта за обучение през целия живот на Osgoode Hall Law School, едно от водещите юридически училища в Канада. OsgoodePD е известен в световен мащаб с нашия ангажимент към непрекъснати иновации в образователните технологии и педагогика. Ние бяхме първата правна програма в Канада, която предлагаше дистанционно обучение и работихме за непрекъснато подобряване на качеството, достъпността и гъвкавостта. Нашата визия е да бъдем в центъра на иновативния дизайн и предоставяне на професионално юридическо образование, позволяващо разбиране, връзка и трансформация.

  • London, Канада

  Основан през 1954 г., Кралският университетски колеж към Западния университет е католически университетски колеж по либерални изкуства, свързан с голям университет от световна класа. Студентите на Кинг се наслаждават на „Най-доброто от двата свята“ – учене в малки класове, водени от изключителни преподаватели в малък, красив кампус, докато се наслаждават на преживяванията да бъдат част от цялостен университет. Студентите на King's имат пълен достъп до всички съоръжения и услуги в Western University и завършват със западна степен.

  • Montreal, Канада

  В Kensley College твърдо вярваме, че образованието е единственият ключ за отключване на вратите на невероятните възможности. Стремим се да предоставим на всеки студент шанс да реализира мечтите си и да царува в бъдещето си. През годините вярвахме в корените си, за да определим страстта на ученика!

  • Toronto, Канада

  Сгушен в сърцето на Торонто, оживената бизнес столица на Канада, Fleming College Toronto може да се похвали с практически програми, преподавани от опитни професионалисти в индустрията, помагайки на студентите да излязат от класната стая на работното място веднага след дипломирането си.

  • St. Catharines, Канада

  В Педагогическия факултет на Brock ние даваме на преподавателите инструментите, от които се нуждаят, за да успеят, като поставяме ученето в центъра на всичко, което правим.

  • Toronto, Канада

  IBU е бизнес университет от следващо поколение, създаден да предоставя персонализирано образователно изживяване. Ще се възползвате от наставничество и уроци 1 на 1, за да постигнете кариерните си цели. Вашият личен академичен съветник ще ви наставлява и подкрепя. С размер на класа, ограничен до 30 студента, ще имате възможност да се свържете с вашите връстници и преподаватели.

  • Montreal, Канада

  Musitechnic е основана през 1987 г. в Монреал от Жил Валикет, известен музикант, композитор и автор на песни. Той беше убеден, че технологиите (особено компютрите) ще се превърнат в център на аудиопроизводството и музикалната индустрия, до точката на създаване на първата диплома, призната от Министерството на образованието и висшето образование, изцяло посветена на компютърно подпомагания звуков дизайн. Това беше много преди всеки да разбере какво е компютърна мишка, MP3 или дори интернет.

  • Kingston, Канада

  Queen's University е високо класиран в Канада за студентски опит, като използва приобщаващ подход и предлага обучение извън класната стая; този опит включва най-много клубове на глава от населението на всеки канадски университет, както и солидна програма за международен обмен с повече от 220 партньора.

  • Toronto, Канада

  Учейки в центъра на Торонто, вие ще живеете, учите и работите в сърцето на най-голямата и разнообразна икономика на Канада. Ние предлагаме повече от 160 насочени към кариерата сертификати, дипломни, следдипломни и образователни програми - една от най-широките програми за редовни университетски програми в Канада. Повечето от нашите програми имат компонент за обучение на терен, който ви дава ценна възможност да работите и учите с партньори от индустрията, които може дори един ден да станат ваш бъдещ работодател.

  • Ottawa, Канада

  Бизнесът на утрешния ден трябва да ръководи от сърце, със състрадание, въображение и цел. Знаем, че по-добрият свят е този, който е по-справедлив и справедлив, по-устойчив и грижовен. Тук, в Sprott, бъдещите лидери придобиват увереността да задават трудни въпроси, да приемат различни гледни точки и да бъдат автентични в своето лидерство. За нашите студенти, възпитаници, преподаватели и служители ние сме общност за цял живот.

  • Montreal, Канада

  Vanier е английски колеж, известен с отлични постижения в образованието с различни академични и професионални програми. Това е наистина канадско студентско изживяване, базирано в две места на кампуса в близост до центъра на Монреал и двете на линия на метрото.