Испания

Най-добрите университети за MBA Програми в Испания 2023

Брой институции: 256
  • Barcelona, Испания

  Университетският колеж EUROAULA е институция, основана през 1987 г. и специализирана в обучението по туризъм. От 1997 г. EUROAULA е свързана с Университета на Жирона, предлагайки степен по туризъм, двойна степен по туризъм и международно хотелиерство и управление на туризма, както и магистърски и следдипломни степени. Следователно тези университетски проучвания са напълно официални и признати.

  • Barcelona, Испания

  През нашата 20-годишна история като образователна институция, всяка стъпка, която сме предприели в Zigurat Global Institute of Technology, е била да се развиваме. Зигурат е една от първите месопотамски конструкции и символизира по-добре от всичко друго историята на инженерството, архитектурата, знанието и технологичната трансформация, която ни представя.

  • Barcelona, Испания
  • Zürich, Швейцария

  Swiss School of Business Research предлага академични постижения със швейцарско качество на нашите студенти, кандидатстващи от цял свят, за да следват иновативни бакалавърски, магистърски и докторски степени. Ние предоставяме множество предимства и възможности за растеж и развитие в динамична международна среда, където студентите могат да празнуват междукултурното разнообразие и иновативните стилове на преподаване.

  • Madrid, Испания

  CUNEF е частен университет, признат от Закон 6/2019 от 27 март на Общността на Мадрид. Основните вдъхновяващи елементи на CUNEF Universidad са специализацията на преподаването и научните изследвания, високите постижения и интернационализацията.

  • Madrid, Испания

  Комбинацията от гореспоменатата методология заедно с организирането на събития, свързани с програмата за обучение, като излъчвания на TwitchTv или предоставяне на практики в GitHub, обединява две основни и изключителни характеристики на ITTI: възможността да бъдете официално сертифицирани от производител благодарение на нашите Bootcamps и, следователно, преподавателски екип, акредитиран и одобрен от споменатите производители в допълнение към техния забележителен професионален опит като еталон в сектора.

  • Salamanca, Испания

  UPSA, роден през 1940 г., е университет на Испанската епископска конференция. Тя е с нестопанска цел и нейното културно призвание и служба за социалния прогрес съставляват същността на ежедневната й дейност, винаги извършвана с отворен и приобщаващ дух.

  • Madrid, Испания

  ESIE е учредено като бизнес училище на изтъкнатия CES Cardenal Cisneros, основано с цел преоткриване на образователния модел с гъвкава и иновативна методология, което го прави още по-достъпен по отношение на ресурси и време.

  • Madrid, Испания

  Пригответе се за възнаграждаващо изживяване, което ще запомните завинаги. Обучението в EAE е трансформиращо пътуване, което споделяте със съученици от цял свят, като участвате в широк набор от дейности извън класната стая, заобиколени от постоянни стимули.

  • Madrid, Испания

  UNED е най-големият държавен университет в Испания както по брой студенти, така и по академично предлагане, както и най-големият кампус в Европа и е посветен от 50 години на универсализирането на качественото висше образование чрез модел на онлайн и смесено обучение лидер в своя сектор.

  • Madrid, Испания

  Постигнете целите си за продажби, без да се налага да давате отстъпки или да преследвате клиентите си. Разберете какви грешки може да правите и 7-те стъпки от методологията за продажби, използвана от хиляди предприемачи и продавачи по целия свят.

  • Majadahonda, Испания

  Formato Educativo Business School е частно дружество с ограничена отговорност, организатор на английския Executive MBA. Той предоставя онлайн платформата, собствена методика и преподавателски състав. Образователният формат комерсиализира действията за електронно обучение и преподава MBA и следдипломни семинари в рамките на висшето образование.

  • Miami, Съединени Американски Щати
  • Madrid, Испания

  Колежът по бизнес е сред 5-те процента от елитните бизнес училища по света, акредитирани от AACSB International - Асоциацията за развитие на университетски училища по бизнес. Колежът също получава високи оценки за своите бакалавърски и магистърски програми, както и за производителността на изследователската дейност на преподавателите от влиятелни организации за класиране по целия свят.

  • Barcelona, Испания
  • Kuala Lumpur, Малайзия

  CodeOp е техническо училище, което предлага курсове за жени, транс и небинарни хора (жени+). Ние сме посветени на промяната на културата на технологиите и се фокусираме върху предоставянето на нашата общност с подкрепата и обучението, от което се нуждаят, за да станат лидери в своята област.

  • Barcelona, Испания

  Факултетът по социално образование и социална работа Pere Tarrés е интегриран, заедно с десет други институции, в университета Ramon Llull. Ramon Llull University (URL), базиран в Барселона, е частен университет с нестопанска цел, вдъхновен от хуманистични и християнски ценности, който се стреми да изпълнява обществена услуга. Основната мисия на URL е да предоставя качествено, ориентирано към човека образование, което отговаря на нуждите на обществото.

  • Godella, Испания

  MARch Valencia е следдипломно училище, свързано с Европейския университет, което предлага различни архитектурни и дизайнерски програми. Преподаваният метод на преподаване се основава на връзката между академичния и професионалния свят, като се стреми да изгради мостове между двете с цел увеличаване на шансовете за професионален успех за нашите студенти.