Еквадор

Най-добрите университети за MBA Програми в Еквадор 2023

Брой институции: 9
  • Ecuador, Еквадор

  Universidad San Francisco de Quito USFQ е водещият университет в Еквадор, класиран на #1 в Еквадор и #51 в Латинска Америка от QS World University Rankings. Ние сме активна академична общност, която се стреми да образова и развива свободомислещи, иновативни и креативни лидери. Ние сме либерални изкуства, частна академична институция с нестопанска цел. USFQ се фокусира върху образованието, изследванията и обслужването на общността чрез философията на Liberal Arts, интегрирайки всички заинтересовани страни от нашето общество. Повече от 8000 студенти са жизненоважната ос на Universidad San Francisco de Quito USFQ, с хора от всички региони и националности на Еквадор, заедно със студенти по международен обмен. USFQ предлага повече от 4000 академични курса годишно и повече от 50 специалности в системата на Liberal Arts.

  • Quito, Еквадор

  Академичната институция на МВФ е международна справка в следдипломно обучение с повече от 125 000 студенти и 5000 компании, създадени за 20 години. Качеството и престижът на услугите му се подкрепят от организации като Асоциацията за развитие на колегиални бизнес училища (AACSB), Асоциацията на MBA (AMBA) и EFQM +500.

  • Monterrey, Мексико
  • Buenavista, Мексико
  • + 36 Още

  Tecnológico de Monterrey е частна, независима институция с нестопанска цел, която не е свързана с политически и религиозни партии. Основан е през 1943 г. благодарение на визията на мексиканския бизнесмен Eugenio Garza Sada. Той има 31 кампуса и 21 централни и международни офиси за връзка. Неговата цел е да обучава лидери с предприемачески дух, човешко чувство и високо ниво на конкурентоспособност.

  • Los Vergeles, Еквадор

  State University of Milagro , в съответствие с ангажимента за обслужване на обществото на Милагро, региона и страната, показва своите институционални възможности, структурирани от основните функции на университета, разглеждани като негова същност. Преподаването, разбирано като основно действие в упражняването на академичния живот, се подкрепя от човешки екип с обучение и призвание да се справи с предизвикателството да обучава хората с критично осъзнаване и социален смисъл. Изследванията, генериращи знания и решения на проблемите на страната, се доказват чрез разработването на научни проекти, индексирани публикации, национални и международни статии и научни списания за тяхното разпространение. Връзката с общността се разбира като трансфер на технологии и прилагане на знания в ефективното решение на проблемите на обществото.

  • Guayaquil, Еквадор

  Universidad Tecnológica Empresarial de Guayaquil е посветен на предоставянето на образование за високи постижения, насърчаване на приложни научни изследвания и развитие на лидери в много дисциплини. За студенти, които искат да изследват проблемните структури, изправени пред страната и света на бизнеса, Universidad Tecnológica Empresarial de Guayaquil предлага несравнимо преживяване чрез нашите линии на изследване.

  • Loja, Еквадор

  Частният технически университет в Лоха е основан от еквадорската асоциация на маристите (AME) на 3 май 1971 г. и е признат от еквадорската държава съгласно изпълнителен указ 646, публикуван в официалния регистър № 217 от 5 май 1971 г., той е учреден като автономно юридическо лице под закрилата на „Modus Vivendi“, празнувано между Светия престол и Еквадор, като се вземат предвид нормите на Църквата в нейната организация и управление. Наставник и първи канцлер на университета бяха братът марист Сантяго Фернандес Гарсия, а първият ректор на UTPL беше инженерът Alejo Valdivieso, който беше назначен за главен орган на университета на 3 октомври 1971 г. UTPL е автономна институция , със социална и обществена цел, която дава, развива изследвания с научно-административна свобода и участва в плановете за развитие на страната. Той е пионер в модалността на образованието за дистанционно обучение от 1976 г. насам, отваряйки възможността за достъп до висококачествено образование. През 1997 г. епархията Лоха прехвърля на Института на Христос Изкупителя, мисионерите и идеологическите мисионери ръководството на университета, за да могат те да го ръководят с пълна автономия и в съответствие с харизмата на Иденте.

  • Valencia, Испания
  • Barcelona, Испания
  • + 4 Още

  Вертикално интегрираното предприятие е технологичен университет с онлайн класна стая и аудиовизуално обучение. Чрез екрана на компютъра, както и от всяка точка на света, / студенти клас получават в реално време чрез интерактивни видеоконференции, които осигуряват най-добрите международни експерти.

  • Brattleboro, Съединени Американски Щати
  • Washington, DC, Съединени Американски Щати
  • + 13 Още

  SIT Graduate Institute предлага международно фокусирани магистърски степени, сертификати и програми за професионално развитие в областта на трансформацията на конфликти, международното образование, устойчивото развитие и TESOL. От 1964 г. SIT подготвя професионалисти да бъдат успешни в междукултурна и международна среда.

  • Guayaquil, Еквадор

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...