Sonoma MBA програми

Общ преглед

Описание на програмата

106892_sbe_commencement_2018_emba_4x1_lowres.jpg

Училището по бизнес и икономика в Държавния университет на Калифорния, Сонома (Държавен университет Сонома) предлага четири възможности за магистърска програма, акредитирани от AACSB:

  • Sonoma Executive MBA
  • Сонома магистърска степен по винен бизнес
  • Sonoma MBA
  • Sonoma MBA във винен бизнес

Sonoma MBAs се предлагат по гъвкав график, предназначен за работещи професионалисти. Нашите програми имат съотношение 50-50 мъже-жени. Студентите представляват различни индустрии, включително счетоводство, енергетика, управление, транспорт, алкохолни напитки, потребителски опаковки, консултации на дребно, финансови услуги, нестопанска цел, технологии, развлечения и здравеопазване, наред с други сектори.

Възвръщаемост на образованието:

  • През 2017 г. и 2018 г. завършилите програмите на Sonoma Executive MBA отчитат средно 25% увеличение на заплатата.
  • 45% от завършилите 2018 г. от нашите програми Sonoma MBA съобщават, че получават промоция, докато са участвали в програмите.

Повече информация: http://web.sonoma.edu/mba

Sonoma Executive MBA

В продължение на 17 месеца Executive MBA Executive предлага трансформиращ опит, който включва интегрирано развитие на лидерството и стратегическо мислене, обучавайки студентите с уменията, необходими за анализиране на бизнес ситуациите, и изготвяне на стратегически инициативи, които да водят напред организацията си. Очакванията на програмата за вземане на стратегически решения, бизнес интелигентност и комуникативни умения, предлага на учениците умения и увереност да разговарят и да водят на изпълнително ниво с всички функционални области на бизнеса. Студентите имат възможност да се включат в двуседмично международно пътуване за бизнес консултации, за да се подобри разбирането за успешното провеждане на бизнес в различна култура и икономика.

"Сложността на здравеопазването изисква задълбочено разбиране в бизнеса, лидерство и иновации. Sonoma MBA за мениджъри ме снабди с най-важното, за да успея като сестра лидер .

- Surani Hayre-Kwan '14, директор на Службата за пациентски опит в здравето на Сатър

106893_EMBA_Diagram_120801_lowres.jpg

Сонома магистърска степен по винен бизнес

През 2012 г. Институтът по винен бизнес в Школата по бизнес и икономика (SBE) в държавния университет в Сонома в сътрудничество с лозаро-винарската индустрия стартира първото американско Executive MBA, фокусирано върху бизнеса с вино. Програмата Sonoma Executive MBA в Wine Business се предлага в два формата: ниско-резидентен и базиран в колежа.

  • 17-месечната програма, базирана на колежа, предлага опит, който не може да се сравнява с никое друго висше учебно заведение. Студентите имат първокласен достъп до виното бизнес образование от световна класа, разположено на пресечната точка на Напа, Сонома и Сан Франциско. Курсовете се провеждат в Центъра за обучение на Wine Spectator, иновативно пространство за обучение, позлатено с напреднали технологии и гъвкави учебни класове.
  • Форматът с ниско ниво на резидентност, известен като нашата Global Executive MBA в сферата на винения бизнес, включва четири „интензивни лидерства“ в Калифорния, Австралия и Франция и тримесечни сегменти на онлайн казус и проектно-базирано обучение и наставничество. Студентите имат рядката възможност да учат с нашия изтъкнат факултет по винен бизнес от САЩ и света.

Студентите в Sonoma Executive MBA в сферата на винения бизнес имат възможност да започнат двуседмично пътуване с международен бизнес консултант, за да подобрят разбирането за успешното провеждане на бизнес в различна култура и икономика. Те също участват в обучението по ветроходство през уикенда в залива Сан Диего с ветераните от Американската купа.

"Th д Sonoma Executive MBA в Wine Business поберат ми образование, кариера, както и нуждите на семейството. Живеех в Ню Йорк със съпруга си и малкото дете, докато започнах винарна в Напа. Благодарение на експертните познания на моите преподаватели и разнообразните перспективи на кохортата, завърших с предприемаческо ноу-хау, с по-голямо доверие като лидер и с яснота как да повлияе положително на нашата регионална винарска индустрия .

- Aimee Chang '15, собственик на Nine Suns Winery

106895_wemba_diagram_rev170702_lowres.jpg

Sonoma MBA

Sonoma MBA е проектирана с гъвкав график за работа професионалисти. Вечерните курсове подхранват потенциала на учениците, тъй като придобиват практически знания и технически умения, които могат да се приложат незабавно към техния бизнес. Записаните студенти имат възможност да завършат програмата на едногодишна, пълна или двугодишна база.

Sonoma MBA има гъвкав график, който ми позволи да преследвам своя магистър, докато работя на пълен работен ден. Програмата осигурява динамични проекти, които подчертават ефективната комуникация и разбирането за създаване и поддържане на бизнес. Най-добрата за вкъщи е връзките, които ще продължат цял живот .

- Ranjot "Ricky" Sidhu '15, счетоводен мениджър в Green Toys, Inc.

106894_pmba_diagram_course_rev1700702_lowres.jpg

Sonoma MBA във винен бизнес

Sonoma MBA в сферата на винения бизнес е единственият по рода си в САЩ и дава на студентите знания за винен бизнес и специфични за индустрията инструменти за постигане на резултати в днешния конкурентен глобален пазар на вино. Ежедневните вечерни курсове подхранват потенциала на учениците, тъй като те придобиват знания и опит за конструиране и представяне на количествен анализ. Студентите също така развиват умения за лидерство и комуникация, за да управляват хората етично и ефективно, за да постигнат целите и да предприемат инициативи от името на всяка организация.

Превръщах кариерата си от развлечения във винарската индустрия и никога не бях имала официално бизнес образование. Уменията, които съм натрупал в програмата и многобройните връзки, които направих чрез мрежата, ми помогнаха да започна собствен успешен винен бизнес. "

- Палмър Емит'13, съсобственик

106896_wmba_diagram_courses_rev170702_lowres.jpg

Последна актуализация Март 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

Sonoma State is a regionally serving public university committed to educational access and excellence. Guided by our core values and driven by a commitment to the liberal arts and sciences, Sonoma Sta ... Научете повече

Sonoma State is a regionally serving public university committed to educational access and excellence. Guided by our core values and driven by a commitment to the liberal arts and sciences, Sonoma State delivers high-quality education through innovative programs that leverage the economic, cultural, and natural resources of the North Bay. Свиване