Solvay Executive MBA

Общ преглед

Описание на програмата

Solvay Executive MBA е уникална програма в сърцето на Европа, създадена от Solvay Brussels School на икономиката и мениджмънта, която да придружава ръководните кадри в развитието и кариерното развитие. Solvay Executive MBA включва авангардни курсове, преподаватели от световна класа, вдъхновяващи гост-лектори, мултикултурно многообразие в класната стая, лично развитие и индивидуално обучение. Чрез силен личен подход, ние помагаме на нашите участници да трансформират собствения си живот и кариера, за да направят разлика в обществото като цяло, като работят заедно в името на „да бъдеш в бизнеса, за да направиш по-добър свят.

Ние предлагаме 18-месечна програма, съвместима с личния и професионалния баланс, благодарение на часовете, които се провеждат на дълъг уикенд всеки 3 седмици в Брюксел.

За кого е

Solvay Executive MBA е насочена към динамични мениджъри и ръководители, които искат да напреднат в кариерата си, както и да подобрят познанията си за най-новите инструменти за управление.

Също така е пригодена за професионалисти, които искат да развият кариерата си на ръководна длъжност или да променят текущата си област или кариера.

6 причини да вземете Solvay Executive MBA

Фокусът на напредъка в кариерата

Solvay Executive MBA ще ви направи лидер от световна класа и ще ви даде конкурентно предимство на международния пазар на труда. Уменията за управление вече не са достатъчни. Трябва да превърнете таланта си, постиженията, характера и потенциала в ценна позиция, която ви поставя на преден план. С програмата за развитие на кариерата ще получите професионален коучинг и методи за посрещане на пазара с ясни цели, превъзходни умения и увереност, за да спечелите предизвикателната и възнаграждаваща възможност, която търсите.

HOLISTIC 360 ° подход

Solvay Executive MBA превръща теорията в практика. Днешният бизнес свят изисква знания и умения, стратегическа визия и подробна експертиза, проактивна индивидуална инициатива и новаторска работа в екип. От първия ден интегрирате знанията, придобити от предметите, и прилагате своите прозрения за реални бизнес ситуации, придобивайки твърди и меки умения, както и находчивост, която ще ви помогне да се адаптирате към всяка нова ситуация. Ще сте готови да приложите знанията си на работа от първия ден. Предизвикателството в реалния свят завършва с проект от реалния свят в лабораторията за предприемачество, Labs Strategy или Advisory Lab. ty МЕЖДУНАРОДНА ОКОЛНА СРЕДА

Solvay Executive MBA осигурява стимулиращ мултикултурен опит на английски език. Ние привличаме участници от над 30 страни, с разнообразни професионални среди, включително наука и технологии, финанси, търговия, право, маркетинг, обществени въпроси, консултации и изкуства. Нашият ангажимент за разнообразяване на идеите и методите, създаване на иновации и синергии и подготовка за сложните предизвикателства на глобалните промени В днешната мобилна икономика силна международна мрежа прави критичната разлика в Вашата активна и ангажирана асоциация на възпитаници включва повече от 20 000 активни членове, базирани в повече от 100 страни, които ви осигуряват контакти през целия живот за бизнес възможности, решения и наставничество, където и да сте, ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН МЕЖДУНАРОДЕН ФАКУЛТЕТ Динамичен и висококвалифициран факултет от цял свят е водеща сила в успеха на Solvay Executive MBA. По време на програмата, Вие се възползвате от най-съвременното бизнес обучение, персонализирано за Вас от известни международни мениджъри, академици, практици и експерти. Със сигурност ще бъдете изложени на върха на бизнес практиките, на знанията от всички краища на света и на различни гледни точки. БРЮКСЕЛ, Сърцето на Европа С Solvay Executive MBA клас можете да влезете в бързоразвиващото се социално и икономическо предприятие, което е Европа. Възползвайте се от възможността да научите как да овладеете европейския бизнес и да внедрите знанията си в света. Solvay Ponts е вашият вход към и от Европа, с партньорски кампуси във Виетнам, САЩ и Мексико, за да се свържете с най-мощния бизнес Изисквания за прием Кандидатите са задължени:

  • Да има значителен и ценен професионален опит;
  • Изключителен академичен опит - владеене на бизнес английски език;
  • Желание за работа в международна среда и откритост за разнообразие;
  • Професионална амбиция;
  • Лидерски умения и трудолюбие, съчетани с умения за работа под напрежение.

Целта ни е да създадем комунантна “страна” на участниците, която би допринесла за разнообразието и уникалността на програмата МВА. Затова Комитетът за прием ще проучва внимателно биографичната и академичната информация, оценката на GMAT, постиженията, наградите и отличията, трудовата история и препоръчителните писма.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Created in 1903 by Ernest Solvay, the famous Belgian chemical industrial of his times, Solvay Brussels School is the faculty of Economics and Management of the Université libre de Bruxelles, one of th ... Научете повече

Created in 1903 by Ernest Solvay, the famous Belgian chemical industrial of his times, Solvay Brussels School is the faculty of Economics and Management of the Université libre de Bruxelles, one of the largest universities in Belgium. Свиване
Брюксел , Джорджтаун , Милан + 2 Още По-малко

Акредитации