Структурата и строгостта на програмата за HCM са сходни с общите MBA с допълнителни курсове, свързани със сектора на здравеопазването. Тя е предназначена за тези, които се интересуват от осъществяването на управленска кариера в здравеопазването

Международен аромат

Учебната програма е разработена по такъв начин, че да включва дискурс за глобалните здравни и сравнителни здравни анализи между различните страни. Курсове по Глобална здравна дипломация, Финансиране на здравеопазването, Въведение в фармацевтичните продукти и др. Дават на кандидата широка гама от международни здравни заведения.

GIM има връзки с шест европейски бизнес училища, които приветстват нашите кандидати за съвместни стажове и изследователски проекти. Всяка година повече от 5 кандидати посещават една от нашите партньорски институции, за да съберат неоценим опит.

приемливост

GMAT резултат от изпита, направен през последните 2 години и преди 31 декември 2018 г. Заедно с това кандидатите трябва да изпратят следните документи:

1. Автобиография

2. Заявление за цел

3. Препоръка

Често задавани въпроси

1. Има ли акредитации програмата?

GIM е горд член на The Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). Програмата е одобрена от All India Council for Technical Education (AICTE) и наскоро кандидатствахме за сертификация на Националния съвет по акредитация, която ще го направи "програма, еквивалентна на MBA".

2. Колко е различно от програма "Магистър по обществено здраве" (МЗП)?

Типичната програма за МПН се фокусира повече върху системите за обществено здравеопазване и тяхното функциониране, т.е. върху болници, застраховки и фармацевтични продукти. Нашата програма е по-широка в своята структура и е предназначена за мениджъри в областта на здравеопазването, която обхваща всички заинтересовани страни, включително ИТ компании и мозъчни тръстове. Подготвяме бъдещи лидери, които биха могли да оформят здравната политика в бъдеще и да се присъединят към индустрията с фокус върху устойчивостта.

3. Това е жилищна програма?

Да, кандидатите трябва да останат в живописния кампус с удобни студентски жилища с всички налични съоръжения на открито.

4. Каква е таксата? Има ли помощ за такса?

За подробности относно таксите, заемите, стипендиите, моля, вижте секцията за приемане на нашия уебсайт.

Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 2 курсове в Goa Institute of Management »

Последна актуализация Август 13, 2019
Този курс е Редовно обучение
Start Date
Юни 2020
Duration
Редовно обучение
Price
60 USD
Deadline
Февр. 28, 2020
По място
По дата
Start Date
Юни 2020
End Date
Март 2022
Крайна дата за записване
Февр. 28, 2020

Юни 2020

Location
Крайна дата за записване
Февр. 28, 2020
End Date
Март 2022