Структурата и строгостта на програмата за HCM са сходни с общите MBA с допълнителни курсове, свързани със сектора на здравеопазването. Тя е предназначена за тези, които се интересуват от осъществяването на управленска кариера в здравеопазването

Международен аромат

Учебната програма е разработена по такъв начин, че да включва дискурс за глобалните здравни и сравнителни здравни анализи между различните страни. Курсове по Глобална здравна дипломация, Финансиране на здравеопазването, Въведение в фармацевтичните продукти и др. Дават на кандидата широка гама от международни здравни заведения.

GIM има връзки с шест европейски бизнес училища, които приветстват нашите кандидати за съвместни стажове и изследователски проекти. Всяка година повече от 5 кандидати посещават една от нашите партньорски институции, за да съберат неоценим опит.

приемливост

GMAT резултат от изпита, направен през последните 2 години и преди 31 декември 2018 г. Заедно с това кандидатите трябва да изпратят следните документи:

1. Автобиография

2. Заявление за цел

3. Препоръка

Често задавани въпроси

1. Има ли акредитации програмата?

GIM е горд член на The Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). Програмата е одобрена от All India Council for Technical Education (AICTE) и наскоро кандидатствахме за сертификация на Националния съвет по акредитация, която ще го направи "програма, еквивалентна на MBA".

2. Колко е различно от програма "Магистър по обществено здраве" (МЗП)?

Типичната програма за МПН се фокусира повече върху системите за обществено здравеопазване и тяхното функциониране, т.е. върху болници, застраховки и фармацевтични продукти. Нашата програма е по-широка в своята структура и е предназначена за мениджъри в областта на здравеопазването, която обхваща всички заинтересовани страни, включително ИТ компании и мозъчни тръстове. Подготвяме бъдещи лидери, които биха могли да оформят здравната политика в бъдеще и да се присъединят към индустрията с фокус върху устойчивостта.

3. Това е жилищна програма?

Да, кандидатите трябва да останат в живописния кампус с удобни студентски жилища с всички налични съоръжения на открито.

4. Каква е таксата? Има ли помощ за такса?

За подробности относно таксите, заемите, стипендиите, моля, вижте секцията за приемане на нашия уебсайт.

Програма с обучение на:
Английски

Прегледайте още 2 курсове в Goa Institute of Management »

Последна актуализация September 16, 2018
Този курс е Редовно обучение
Start Date
Юли 2019
Duration
Редовно обучение
По място
По дата
Start Date
Юли 2019
Крайна дата за записване

Юли 2019

Location
Крайна дата за записване
End Date