Магистър по бизнес администрация (MBA) по устойчив туризъм

Общ преглед

2 locations available
Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Проектиран за всички професионалисти в корпорации, организации с нестопанска цел и правителствени агенции, изискващи знания и практики за устойчивост.

Ще имате възможност да научите най-иновативните най-добри практики в областта на устойчивия туризъм и отговорното управление на хотелите.

Ще подобрите своите лидерски и предприемачески умения, като се справите с предизвикателствата, свързани с устойчивостта, като водете туристическите съоръжения и управлявате защитените територии.

Опитни лагери и практически ориентирани проекти ще се ръководят от академици и професионалисти. Тези проекти са част от новаторската методология за преподаване на SUMAS, която включва видеоконференции с водещи лектори в организациите и презентации на фирмени компании. Тези дейности не само стимулират споделянето на знания, но и осигуряват ценни възможности за работа в мрежа, за да подобрят кариерното ви развитие.

СУМА студентите могат да изберат да вземат втора факултативна година и да участват в стаж в корпорация или международна организация.

Организация на програмата

Дължина: 1 година (Пълно време) / 2 години (на непълно работно време)

Съдържание: 9 основни модула, 5 основни модула, Final Capstone проекти в сътрудничество с ръководители.

Начални дати: февруари и септември.

Изисквания към програмите за MBA:

Нашият университет приветства заявления от студенти, които са завършили успешно бакалавърска степен. След като кандидатствате, нашият екип ще се свърже с Вас за допълнителни изисквания.

 • Такса за кандидатстване от 200 CHF.
 • Официални заверени преписи и дипломи за бакалавърска степен, със заверен превод (ако не е първоначално на английски език).
 • CV / Резюме, което показва както пълното образование, така и всеки трудов опит в обратен хронологичен ред.
 • Мотивационно писмо, което посочва защо искате да учите в Швейцария в Sustainability Management School на Sustainability Management School .
 • Ако не сте говорител на английски език или не сте прекарали последните 3 години в английско училище или в английска работна среда.
 • Фотокопие на валиден паспорт или лична карта.
 • Две паспортни снимки.
 • Заявленията от кандидати, които не са студенти, ще бъдат оценявани за нашия Executive-MBA, базиран на 3-4 годишен управленски опит.

Разходи за завършващи програми (Швейцария)

 • Такса за кандидатстване (невъзвръщаема, дължима с подаване на заявление) 200 CHF
 • Авансово плащане за обучение (невъзвръщаем, дължим при получаване на писмо за приемане) ** CHF 3'000
 • Разширена такса за обучение на студенти с VISA заявки (възстановява се при отказ от VISA) ** CHF 10'000
 • Обучение за програма CHF 39'545
 • Разходи и материали * 650 CHF
 • Незадължително стаж и професионално развитие 2-ра година CHF 9'900

Разходи за завършващи програми (Италия)

 • Такса за записване 4000 евро
 • Разходи и материали * 450 евро
 • Обучение за програма € 13'500

* Разходите и материалите включват глави от електронни книги и електронни списания. Приложенията за софтуер за симулационни игри, capstone и студентски пътувания са допълнителни разходи и не са включени в общата цена.

** Приспадане от първоначално плащане на такса за обучение.

SUMAS понастоящем не предлага стипендии или стипендии.

Експлозивни лагери

Нашите експериментални лагери, базирани по целия свят, ще помогнат да се повиши вашата информираност за устойчивия живот и ще ви позволи да развиете практически решения на екологичните предизвикателства.

GNH (бруто национално щастие) - Бутан

Научете повече за уникалния облик на Бутан за устойчивостта и холистичното щастие, докато се наслаждавате на живописния пейзаж на тази уникална страна.

Еко туризъм - Исландия

Лекции за нарастващата тенденция за екотуризъм в страната и посещения на водещите им туроператори, за да разберат как Исландия води устойчивия туризъм днес.

Опазване на природата - Коста Рика

Открийте опазването на природата от първа ръка в Коста Рика и разберете как тази буйна Централна Америка се бори ежедневно с проблемите на опазването.

Последна актуализация Апр. 2020

За учебното заведение

The aim of the SUMAS is to educate socially responsible global decision makers of the future who will make a real difference in the world. Its purpose is to deliver an innovative mix of sound business ... Научете повече

The aim of the SUMAS is to educate socially responsible global decision makers of the future who will make a real difference in the world. Its purpose is to deliver an innovative mix of sound business knowledge and a deep understanding of sustainable development. Свиване
жлеза , Швейцария онлайн , Милан + 2 Още По-малко