Проектиран за всички професионалисти в корпорации, организации с нестопанска цел и правителствени агенции, изискващи знания и практики за устойчивост.

Ще имате възможност да научите най-иновативните най-добри практики в областта на устойчивия туризъм и отговорното управление на хотелите.

Ще подобрите своите лидерски и предприемачески умения, като се справите с предизвикателствата, свързани с устойчивостта, като водете туристическите съоръжения и управлявате защитените територии.

Опитни лагери и практически ориентирани проекти ще се ръководят от академици и професионалисти. Тези проекти са част от новаторската методология за преподаване на SUMAS, която включва видеоконференции с водещи лектори в организациите и презентации на фирмени компании. Тези дейности не само стимулират споделянето на знания, но и осигуряват ценни възможности за работа в мрежа, за да подобрят кариерното ви развитие.

СУМА студентите могат да изберат да вземат втора факултативна година и да участват в стаж в корпорация или международна организация.

Организация на програмата

Дължина: 1 година (Пълно време) / 2 години (на непълно работно време)

Съдържание: 9 основни модула, 5 основни модула, Final Capstone проекти в сътрудничество с ръководители.

Начални дати: февруари и септември.

Изисквания към програмите за MBA:

Нашият университет приветства заявления от студенти, които са завършили успешно бакалавърска степен. След като кандидатствате, нашият екип ще се свърже с Вас за допълнителни изисквания.

 • Такса за кандидатстване от 200 CHF.
 • Официални заверени преписи и дипломи за бакалавърска степен, със заверен превод (ако не е първоначално на английски език).
 • CV / Резюме, което показва както пълното образование, така и всеки трудов опит в обратен хронологичен ред.
 • Мотивационно писмо, което посочва защо искате да учите в Швейцария в Sustainability Management School на Sustainability Management School .
 • Ако не сте говорител на английски език или не сте прекарали последните 3 години в английско училище или в английска работна среда.
 • Фотокопие на валиден паспорт или лична карта.
 • Две паспортни снимки.
 • Заявленията от кандидати, които не са студенти, ще бъдат оценявани за нашия Executive-MBA, базиран на 3-4 годишен управленски опит.

Вижте още възпитаници тук

Разходи за дипломирани програми

 • Такса за кандидатстване (невъзвръщаема, дължима с подаване на заявление) 200 CHF
 • Авансово плащане за обучение (невъзвръщаем, дължим при получаване на писмо за приемане) ** CHF 3'000
 • Разширена такса за обучение на студенти с VISA заявки (възстановява се при отказ от VISA) ** CHF 10'000
 • Обучение за програма CHF 39'545
 • Разходи и материали * 650 CHF
 • Незадължителен стаж

* Разходите и материалите включват глави за електронни книги и електронни списания. Приложенията за софтуер за симулационни игри, Capstone и студентски пътувания са допълнителни разходи и не са включени в общата цена.

** Приспадане от първоначално плащане на такса за обучение.

SUMAS понастоящем не предлага стипендии или стипендии.

Експлозивни лагери

Нашите експериментални лагери, базирани по целия свят, ще помогнат да се повиши вашата информираност за устойчивия живот и ще ви позволи да развиете практически решения на екологичните предизвикателства.

GNH (Брутно национално щастие)

Бутан

Научете повече за уникалния облик на Бутан за устойчивостта и холистичното щастие, докато се наслаждавате на живописния пейзаж на тази уникална страна.

Екотуризъм

Исландия

Лекции за нарастващата тенденция за екотуризъм в страната и посещения на водещите им туроператори, за да разберат как Исландия води устойчивия туризъм днес.

Опазване на природата

Коста Рика

Открийте опазването на природата от първа ръка в Коста Рика и разберете как тази буйна Централна Америка се бори ежедневно с проблемите на опазването.

Програма с обучение на:
 • Английски
Sustainability Management School

Прегледайте още 4 курсове в Sustainability Management School »

Последна актуализация Юли 8, 2019
Този курс е Редовно обучение
Start Date
Септ. 2019
Февр. 2020
Duration
1 - 2 
Задочно обучение
Редовно обучение
Price
16,370 CHF
Авансово плащане: 16,370 CHF. Pay As-You-Go (опция с ограничен срок): 19 200 CHF. Pay As-You-Go (гъвкава опция): от 25,800 CHF.
По място
По дата
Start Date
Септ. 2019
Крайна дата за записване
Start Date
Февр. 2020
Крайна дата за записване

Септ. 2019

Февр. 2020