MBASTUDIES

MBA в Westlake Village, Съединени Американски Щати, Разгледайте MBA програми в Westlake Village.

Капитаните на Business Administration (MBA) са програми за следдипломна квалификация степен по мениджмънт, в собствената си лига. The MBA е традиционната академична оферта за управление на образованието. Университетите отговори на въпроси на бизнеса за по-прецизно и задълбочено квалификация за бъдещето и модерна мениджъри въз основа на стандартизиран заглавие. Това е често съкратено като MBA или MBA и в опозиция на магистър (магистър) или Магистър (MA) тя без съмнение точки за една програма само.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Westlake Village е планирано, разположен по линията на окръг Лос Анджелис, Калифорния. С население от 8000 жители, селото е известно с охолството и дейности пътеки. Той е дом на различни известни личности, предимно участници, които намират благоприятна зона.

MBA Westlake Village. Вземете MBA степен в Westlake Village. Научете цялата информация за MBA програми, спестете време, контактирайте университети в Westlake Village тук!

Резултати Filter

Магистър по бизнес администрация

California Lutheran University
MBA
Септ. 2020
<
Редовно
<
45 часове
Английски
Кампус

Идеална за хора, които искат да се ориентират в основни бизнес умения, докато те също преследват област на страст, нашата програма MBA разполага със строга учебна програма, ко ...

Научете повече