MBASTUDIES

Online MBA Oslo, потърсете най-добрите програми MBA в Weatherford.MBA в Weatherford

Магистърската степен по бизнес администрация (MBA) се присъжда на тези студенти, които изучават различни аспекти и теми на бизнеса, включително маркетинг, финанси, счетоводство и управление на човешки ресурси като следват в специализирани за това програми. Тази степен е професионална и същевременно може е академична.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Weatherford е малък град край на Далас - Форт Уърт област. Градът е преди всичко колеж град центрирано около университетите, известни за това, че повече от 50 степен опции.

Online MBA в Weatherford - Вземи си MBA в Weatherford. Съберете цялата информация Online MBA, спестете време и се свържете с училището в Weatherford тук!

Резултати Filter

Магистър по бизнес администрация

Southwestern Oklahoma State University
MBA
<
Редовно
<
Задочно
<
8&nbsp;-&nbsp;18 седмици
Английски
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение

Добре дошли в програмата MBA на SWOSU. Магистърската програма "Бизнес администрация" е предназначена да подготви завършилите лидерски умения и бизнес познания, необх ...

Научете повече