MBASTUDIES

MBA в Miami Lakes, Съединени Американски Щати, Разгледайте MBA програми в Miami Lakes.

Капитаните на Business Administration (MBA) са програми за следдипломна квалификация степен по мениджмънт, в собствената си лига. The MBA е традиционната академична оферта за управление на образованието. Университетите отговори на въпроси на бизнеса за по-прецизно и задълбочено квалификация за бъдещето и модерна мениджъри въз основа на стандартизиран заглавие. Това е често съкратено като MBA или MBA и в опозиция на магистър (магистър) или Магистър (MA) тя без съмнение точки за една програма само.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

MBA Miami Lakes. Вземете MBA степен в Miami Lakes. Научете цялата информация за MBA програми, спестете време, контактирайте университети в Miami Lakes тук!

Резултати Filter

Магистър по бизнес администрация - специалност счетоводство

Universidad Ana G. Méndez – Campus Florida
MBA
Авг. 2020
<
Редовно
<
2 години
Английски
испански
Кампус

Тази магистърска програма по бизнес администрация е предназначена да предостави необходимите умения и способности в областта на счетоводството. Тази основна насоченост е насоч ...

Научете повече

Магистър по бизнес администрация - специалност мениджмънт

Universidad Ana G. Méndez – Campus Florida
MBA
Авг. 2020
<
Редовно
<
2 години
Английски
испански
Кампус

Дипломната програма по бизнес администрация на Училището по бизнес администрация в Универсидад Ана Г. Мендес-Купей Кампус предлага магистърска степен по бизнес администрация с ...

Научете повече