MBASTUDIES

MBA в Chapel Hill, Съединени Американски Щати, Разгледайте MBA програми в Chapel Hill.

Магистърската степен по бизнес администрация (MBA) е професионална степен, която се присъжда на абсолвенти, изучаващи управление в сфера на бизнеса в някое бизнес училище. В такива магистратури се изучават брой дисциплини, като маркетинг, финанси и счетоводство; освен това студентите придобиват умения за аналитично и стратегическо мислене.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Град Chapel Hill, North Carolina е достатъчно население под 60 000. Той е наречен "Америка Foodiest Small Town" с многобройните си места, за да се наслаждавате американска кухня. Той има един основен държавен университет.

MBA Chapel Hill. Вземете MBA степен в Chapel Hill. Научете цялата информация за MBA програми, спестете време, контактирайте университети в Chapel Hill тук!

Резултати Filter

Магистър по бизнес администрация (Северна Каролина

UNC System International Recruitment Consortium
MBA
Септ. 2020
<
Редовно
Английски
Кампус

Добре дошли в програмата MBA в Колеж по икономика и бизнес в Северна Каролина А

Научете повече