MBASTUDIES

Online MBA Oslo, потърсете най-добрите програми MBA в Akron.MBA в Akron

Магистърската степен по бизнес администрация (MBA) се присъжда на тези студенти, които изучават различни аспекти и теми на бизнеса, включително маркетинг, финанси, счетоводство и управление на човешки ресурси като следват в специализирани за това програми. Тази степен е професионална и същевременно може е академична.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

В Akron, Охайо, Университета на Akron предлага най-голям брой специалности (300), завършил и бакалавърската. Също така имате AEC Southern College Ohio, Brown Mackie College и Охайо колеж Massotherapy.

Online MBA в Akron - Вземи си MBA в Akron. Съберете цялата информация Online MBA, спестете време и се свържете с училището в Akron тук!

Резултати Filter

Магистър по бизнес администрация (MBA)

Akron University
MBA
<
Редовно
<
Задочно
<
2&nbsp;-&nbsp;3 години
01 Дек. 2020
Английски
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение

Програмата магистър по бизнес администрация (MBA) в Колежа по бизнес администрация (MBA) помага на студентите да се подготвят да направят промяна във всяка организация. Завърш ...

Научете повече