MBASTUDIES

MBA в Бърз град, Съединени Американски Щати, Разгледайте MBA програми в Бърз град.

Магистърската степен по бизнес администрация, или MBA, се присъжда на тези, които завършат програма с акцент върху управлението в сфера на бизнеса. Такива програми основно са насочени към изучаване на финанси, счетоводство, човешки ресурси и други теми, свързани с бизнеса.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Rapid City е седалището на окръг Пенингтън County. Градът е кръстен на Rapid Creek, на която е изградена на града. Като основен отрасъл от този град е туризмът в града е много подредено и приятно място, където да живеят и учат.

MBA Бърз град. Вземете MBA степен в Бърз град. Научете цялата информация за MBA програми, спестете време, контактирайте университети в Бърз град тук!

Резултати Filter

MBA в Applied Management

Black Hills State University
MBA
Септ. 2020
<
Редовно
<
2 години
Английски
Кампус

The MBA от Черно Hills State University може да бъде перфектният програмата за вас. С една малка съотношение и класове, които са построени с работещи професионалисти в ума сту ...

Научете повече