MBASTUDIES

Online MBA Oslo, потърсете най-добрите програми MBA в Уичита.MBA в Уичита

The MBA (Магистър по бизнес администрация) е следдипломна степен, че се присъждат на студенти, които са овладели изследване на бизнес. Степента MBA е смятан за един от най-престижните и търсени градуса в света.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Wichita Kansas е един от най-големите градове в щата Канзас. Градът е дом на много от културните и социални забележителности на страната и съоръжения. Това включва някои от най-добрите университети на държавата, които предоставят студентите ще добре закръглени образование в много теми.

Online MBA в Уичита - Вземи си MBA в Уичита. Съберете цялата информация Online MBA, спестете време и се свържете с училището в Уичита тук!

Резултати Filter

Магистър по бизнес администрация

Fort Hays State University Graduate School
MBA
<
Редовно
<
Задочно
<
34&nbsp;-&nbsp;37 часове
Английски
Кампус
Онлайн обучение

Приемлив тест за GMAT или друг дипломиран тест (GRE, LSAT и др.) Преди записването, 2 препоръчителни писма, лично изявление, посочващо причините за ...

Научете повече