MBASTUDIES

Online MBA Oslo, потърсете най-добрите програми MBA в Витлеем.MBA в Витлеем

Магистърската степен по бизнес администрация, или MBA, се присъжда на тези, които завършат програма с акцент върху управлението в сфера на бизнеса. Такива програми основно са насочени към изучаване на финанси, счетоводство, човешки ресурси и други теми, свързани с бизнеса.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Lehigh University в Bethlehem, PA има най учениците записване за специалности всяка година. Той е плътно следван от Моравската колеж, Олбрайт College и DeSales университет.

Online MBA в Витлеем - Вземи си MBA в Витлеем. Съберете цялата информация Online MBA, спестете време и се свържете с училището в Витлеем тук!

Резултати Filter

MBA - магистър по бизнес администрация

Moravian College
MBA
18 Ян. 2021
<
Редовно
<
Задочно
<
2 години
04 Ян. 2021
Английски
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение

Научете повече. Печели повече. Искате да спечелите иновативна степен, която ви предизвиква, без да изкоренявате финансите си или живота си? Можете да направите това в Moravian ...

Научете повече