MBASTUDIES

MBA в Ню Олбани, Съединени Американски Щати, Разгледайте MBA програми в Ню Олбани.

Магистърската степен по бизнес администрация, или MBA, се присъжда на тези, които завършат програма с акцент върху управлението в сфера на бизнеса. Такива програми основно са насочени към изучаване на финанси, счетоводство, човешки ресурси и други теми, свързани с бизнеса.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

New Albany се намира в Floyd Каунти, Индиана, САЩ. Градът е основан през 1813.Shipping е основната индустрия на града. Градът е първият, който да използват електронни медии в областта на образованието.

MBA Ню Олбани. Вземете MBA степен в Ню Олбани. Научете цялата информация за MBA програми, спестете време, контактирайте университети в Ню Олбани тук!

Резултати Filter

магистър по бизнес администрация (mba)

Indiana University Southeast School of Business
MBA
Септ. 2020
<
Редовно
<
Задочно
<
2 години
Английски
Кампус

Чрез програмата бизнес професионалистите увеличават знанията си, способността си да анализират по-задълбочено бизнес алтернативите и в крайна сметка възможностите им за по-пре ...

Научете повече