MBASTUDIES

Online MBA Oslo, потърсете най-добрите програми MBA в Ливония.MBA в Ливония

Студентите често се чудя дали решението си да излезе от корпоративния свят и започва скъп MBA е мъдър. До неотдавна, най-трудната част от MBA ставаше приет от горната бизнес училище. Наличието на MBA е еквивалента на между два и половина и четири години допълнително оценяване на опита. Тя е във времена като тези, които осъзнават истинската стойност на MBA.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Ливония Градът е разположен в щата Мичиган и има солидна общност, състояща се от повече от 96 000 жители. Тя се обслужва от високо функционални училищен район, който има няколко училища. Също така е дом на няколко университети и колежи, където висшето образование е оптимално улеснен.

Online MBA в Ливония - Вземи си MBA в Ливония. Съберете цялата информация Online MBA, спестете време и се свържете с училището в Ливония тук!

Резултати Filter

MBA

Madonna University
MBA
<
Редовно
<
Задочно
Английски
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение

Ускорете кариерата си с MBA от Madonna University ! Нашата програма подготвя студенти с бизнес и не-бизнес степен, за да успее в днешната сложна и динамична работа и бизнес ср ...

Научете повече