MBASTUDIES

Online MBA Oslo, потърсете най-добрите програми MBA в Мемфис.MBA в Мемфис

Магистърската степен по бизнес администрация (MBA) е професионална степен, която се присъжда на абсолвенти, изучаващи управление в сфера на бизнеса в някое бизнес училище. В такива магистратури се изучават брой дисциплини, като маркетинг, финанси и счетоводство; освен това студентите придобиват умения за аналитично и стратегическо мислене.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Мемфис е 20-та по големина град в САЩ и най-големият град на река Мисисипи. Брой на колежи и университети предлагат на града. Градът се счита като образователен център на Югоизточна Съединените щати.

Online MBA в Мемфис - Вземи си MBA в Мемфис. Съберете цялата информация Online MBA, спестете време и се свържете с училището в Мемфис тук!

Резултати Filter

Магистър по бизнес администрация

University of Memphis
MBA
Ян. 2021
<
Редовно
<
Задочно
<
2&nbsp;-&nbsp;3 години
01 Дек. 2020
Английски
Кампус
Онлайн обучение

Предлагаме богат избор от специалности, съобразени с нуждите на студентите и професионалистите, които преследват широк спектър от кариери. Колежът Fogelman притежава бизнес и ...

Научете повече