MBASTUDIES

MBA в крайречен, Съединени Американски Щати, Разгледайте MBA програми в крайречен.

Капитаните на Business Administration (MBA) са програми за следдипломна квалификация степен по мениджмънт, в собствената си лига. The MBA е традиционната академична оферта за управление на образованието. Университетите отговори на въпроси на бизнеса за по-прецизно и задълбочено квалификация за бъдещето и модерна мениджъри въз основа на стандартизиран заглавие. Това е често съкратено като MBA или MBA и в опозиция на магистър (магистър) или Магистър (MA) тя без съмнение точки за една програма само.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Riverside е графство Седалището на едноименния окръг, Калифорния, САЩ. Студентите в редовно участват в различни фестивали в града. Празниците включват The Riverside Дикенс Фестивали, Riverside, Airshow, Riverside International Film Фестивали т.н. "

MBA крайречен. Вземете MBA степен в крайречен. Научете цялата информация за MBA програми, спестете време, контактирайте университети в крайречен тук!

Резултати Filter

MBA

University of California Riverside
MBA
Септ. 2020
<
2 години
Английски
Кампус

Мотото на програмата MBA в университетското училище по мениджмънт "А. Гари Андерсън" е "Водещи мислители, водещ растеж" - отражение на нашата мисия да създадем лидери, чиято с ...

Научете повече