MBASTUDIES

MBA в Хиляда дъба, Съединени Американски Щати, Разгледайте MBA програми в Хиляда дъба.

Магистърската степен по бизнес администрация (MBA) е професионална степен, която се присъжда на абсолвенти, изучаващи управление в сфера на бизнеса в някое бизнес училище. В такива магистратури се изучават брой дисциплини, като маркетинг, финанси и счетоводство; освен това студентите придобиват умения за аналитично и стратегическо мислене.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Thousand Oaks е малък приток предградие на Лос Анджелис. Градът е известен като дом на най-добрите малки прогресивните либерални изкуства колежи християнски в държавата.

MBA Хиляда дъба. Вземете MBA степен в Хиляда дъба. Научете цялата информация за MBA програми, спестете време, контактирайте университети в Хиляда дъба тук!

Резултати Filter

Магистър по бизнес администрация

California Lutheran University
MBA
MBA
Септ. 2020
<
Редовно
<
45 часове
Английски
Кампус

Идеална за хора, които искат да се ориентират в основни бизнес умения, докато те също преследват област на страст, нашата програма MBA разполага със строга учебна програма, ко ...

Научете повече