MBASTUDIES

MBA в Йънгстаун, Съединени Американски Щати, Разгледайте MBA програми в Йънгстаун.

Магистърската степен по бизнес администрация (MBA) се присъжда на тези студенти, които изучават различни аспекти и теми на бизнеса, включително маркетинг, финанси, счетоводство и управление на човешки ресурси като следват в специализирани за това програми. Тази степен е професионална и същевременно може е академична.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Youngstown е исторически град колеж в североизточната част на щата Охайо. Градът има дълга история като център на културата и образованието в региона. Неговите университети и колежи са добре познати за широкото им масив на програмите.

MBA Йънгстаун. Вземете MBA степен в Йънгстаун. Научете цялата информация за MBA програми, спестете време, контактирайте университети в Йънгстаун тук!

Резултати Filter

MBA

Youngstown State University (YSU)
MBA
<
Редовно
Английски
Кампус

За да се състезават в днешната силно конкурентна бизнес среда, в посока нагоре-Mobile Professional трябва непрекъснато да подобряват. Вие знаете това, и ние също. Резултатът о ...

Научете повече