Създадена през 2000 г. от група новатори в областта на бизнес обучението, Hitotsubashi ICS е първата в Япония глобална, изцяло английска MBA програма . Днес тя е глобалното лице на публичното университетско бизнес училище „ Хитоссубаши ” (ХУБ) и предлага както образователни степени, така и програми без степен.

HitotsubashiICS_MBA_No1BusinessSchooloinJapan

В предприемаческия дух на своя произход, класната стая на Хитсосубаши избутва границите на бизнес образованието . Чрез курсовете по подпис на персонализираните курсове, непрекъснатото обновяване на основната учебна програма и персонализирани услуги за кариерно развитие, училището се ангажира с обучението на всеки отделен ученик .

Едногодишна или двугодишна програма

Едногодишната MBA програма е много популярна сред студентите, които обикновено търсят вертикална промяна в кариерата след MBA или които са спонсорирани от компанията.

Едногодишните студенти се записват в Хитсосубаши ICS в средата до края на септември и завършват през август следващата година. Тази опция е най-подходяща за кандидатите за стипендии, спонсорирани от компанията и YLP (програма за млади лидери), тъй като се предполага, че те ще се върнат в първоначалното си дружество или организация след дипломирането си. Едногодишните студенти могат да участват във всички академични курсове и програми, както и в интензивни академични програми, предлагани както в университета, така и извън тях, те не могат да участват в дългосрочни програми за обмен или да участват в фирмени програми за стаж.

HitotsubashiICS_StudentBoard_Classof2018

Студентите по двугодишна програма за МВА са тези, които търсят роля в кариерата или промените в кариерата си след MBA или желаят да бъдат изложени на по-широки или по-задълбочени възможности и опит на ниво МВА.

За тези студенти, записани в двугодишната MBA програма на Хитсосубаши ICS, трябва да вземат всички необходими курсове през първата година и да изработят индивидуален дизайн и да изградят своята втора година в съответствие със собствените си интереси и цели. През втората им година двугодишните студенти могат да участват в следните дейности:

  • Обмен (в най-добрите бизнес училища)

  • Програма за двойна степен (Изберете от 3 програми)

  • Правете стаж в Япония или в чужбина;

  • Провеждане на индивидуални изследователски проекти, които могат да включват писане на бизнес казус или консултантски доклад или разработване на бизнес план за ново начинание.

Академичен календар

Учениците в едногодишни и двугодишни програми следват една и съща академична календарна година през първата си година. Академичната година започва през септември и е разделена на четири термина. По време на тези прекъсвания няма задължителни курсове, но може да има избираеми курсове и други избираеми академични дейности.

HitotsubashiICS_QSRankings

Крайни срокове за кандидатстване

Секцията за приемане на Hitotsubashi ICS предлага преглед на процеса на приемане, включително информация за обучението, финансовата помощ, изискванията за международен прием и нашия пакет за кандидатстване. За да сте сигурни, че кандидатурата ви е пълна, можете да прочетете пакета за приложения и да посетите нашия уебсайт . Има два кръга на заявления за влизане клас 2019, тук са крайните срокове и интервю дати: Прием

Срок за кандидатстване

Решение за приемане

КРЪГ 1

26 ноември 2018 - 3 януари 2019

14 февруари 2019

КРЪГ 2

4 февруари 2019 г. - 7 март 2019 г.

16 април, 2019

Важно е да се отбележи следното:

Можете да кандидатствате само за едногодишна или двугодишна програма. Веднъж приети в една програма, не можете да превключите към другата програма. Всички документи за кандидатстване, с изключение на TOEFL / IELTS и официалните резултати на GMAT, трябва да бъдат подадени чрез системата за онлайн заявки на ICS. Кандидатите се насърчават да подадат заявлението си възможно най-рано във всеки кръг. Решенията за стипендии за международни кандидати се правят едва след приемането на кандидат. Тъй като стипендиите са ограничени, кандидатите от първия кръг имат предимство в това отношение.

HitotsubashiICS_Graduates_CareerSession

Кариери

Службата за кариерни услуги предоставя на студентите, които не са спонсорирани от техните работодатели, индивидуално консултиране, за да им помогнат да разработят кариерното си развитие и да изградят стратегията си, за да предприемат следващата стъпка в професионалния си път.

За учениците, които желаят да работят в Япония, трябва да се вземе под внимание, че повечето позиции в Япония изискват японски езикови умения, така че това езиково умение ще отвори много повече възможности за кариера в страната и значително ще увеличи шансовете ви за работа. Учениците, които имат ниски или никакви японски езикови умения, може да поискат да вземат уроци по японски език, в друга институция или в Хитсосубаши ICS, тъй като предлагаме някои курсове по японски език.

Graduates Placement Figures

Цифрите по-горе са в% от завършилите студенти, които са търсили длъжности в Япония.

Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 1 курсове в Hitotsubashi University Business School, School of International Corporate Strategy »

Последна актуализация Април 6, 2019
Този курс е Редовно обучение
Start Date
Септ. 2019
Duration
1 - 2 
Редовно обучение
Price
535,800 JPY
плюс такса за програмата
По място
По дата
Start Date
Септ. 2019
Крайна дата за записване

Септ. 2019

Location
Крайна дата за записване
End Date

Student voice, Class of 2018 - Matthias