MBASTUDIES

Правни науки в Франция. Научете за програми по Правни науки в Франция.

MBA щандове за магистърска програма по бизнес администрация и се състои от една програма на учебна програма, която осигурява основата в основните концепции на бизнеса, включително управление, финанси, икономика, продажби, маркетинг, управление на човешките ресурси и управление на веригата за доставки.

Първи магистърска степен по право дава възможност на студентите да се разбере значението на правото, прилагани към бизнеса. Той предвижда обучение и знания за кариери, където експертиза в закона, така и за бизнеса е от съществено значение. Такава, че това е голямо предимство за тези, които искат да изградят кариера като бизнес адвокати или от ръководителите основания, свързани с фирми. Дружества, ангажирани в тази област поглед за хората, които имат задълбочени познания за правото, да отговаря за оценяване на рисковете, вземане на стратегически решения и провежда ежедневните операции успешно.

Франция в момента е сред 20-те най-добре представящите се страни от гледна точка на икономиката, поради отличното им ориентирано към резултатите висшето образование обучение. Повечето от университетски курсове по обучение на френски език. Франция има 60 100 обществени и частни университети.

Правни науки в Франция. Вземете MBA в Франция. Научете информация за MBA програмите, спестете време, контактирайте университетите в Франция тук!

1 резултата за Правни науки, Франция Filter

MBA в областта на международното търговско право - специализация в съответствие

ESLSCA Business School
MBA
Окт. 2020
<
Редовно
<
Задочно
Френски
Кампус

MBA в областта на международното бизнес право е предназначена не само за студенти по право на високо ниво, но и за професионалисти, които искат да овладеят напреднали правни в ...

Научете повече