MBA-obrazovanie.com

Намерете MBA програми в Швеция тук!

Швейцария е красива страна, която предлага много възможности и привлича студенти от цял ​​свят, благодарение на висшите си висши учебни заведения, включително голям брой бизнес училища. Следването в магистратура MBA в Швейцария ще ви осигури както общи бизнес умения, така и по-специфични знания, което ще ви позволят да постигнете успех в много области. Магистратурите MBA в Швейцария осигуряват на студентите лични и професионални умения, които ще помогнат те да постигнат успех в сфера на управление. Придобиването на лидерски качества е още една силна страна на магистратурите MBA в Швейцария.


Следването в магистратури MBA в Швейцария ви дава възможност да учите и работите в международна, многоезична среда, където възможностите за работа са в изобилие благодарение на динамичната икономика. Имате възможност да придобивате напреднали знания, да разширите методите на мислене и да придобиете нови перспективи. Тук ще изучавате такива дисциплини, като бизнес, стратегии, финанси и маркетинг.


Разгледайте програмите, изброени по-долу, за да намерите тази, който ви подхожда най-добре! Поискайте още информация чрез попълване на уеб форма с няколко кликвания!

Резултати Filter

MBA в управлението на хотелиерството

The Swiss Institute for Management & Hospitality (SWISS IM&H)
Кампус 2 години Запитване на информация Швеция Weggis

Запишете се в този практически, иновативен клас и участвайте в уникално, предизвикателно учене. Нашите квалифицирани и квалифицирани учители служат като фасилитатори в курса, ръководейки учениците чрез проучване и индивидуално обучение.

Международни организации MBA (IO-MBA)

Geneva School of Economics and Management GSEM
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 година Септември 2019 Швеция Geneva + още 1

Намира се в сърцето на Женева, в близост до Организацията на обединените нации и други престижни международни институции, IO-MBA предлага мултидисциплинарна учебна програма, преподавана от международен факултет от водещи университети по света и практици от международни организации и неправителствени организации.

MBA в управление на събития

Swiss School of Higher Education
Кампус Редовно обучение 3 семестри Октомври 2019 Швеция Montreux

Програмата в магистърска степен по мениджмънт позволява на студентите да придобият задълбочени познания за бизнес процесите и да се справят лично и професионално в днешния пазар. Завършилите ще могат да общуват и да си сътрудничат с другите по ефективен начин; прилагат икономически, финансови и управленски теории, за да постигнат своите бизнес цели и да развият лидерски умения за прилагане в различни сектори, в които ще участват.

MBA в международен мениджмънт

Geneva Business School (GBS)
Кампус Редовно обучение 22 месеца Февруари 2020 Швеция Geneva Испания Barcelona + още 2

Този магистър е предназначен за професионалисти, които се интересуват от задълбочаване и разширяване на знанията си в международното управление, предоставяйки глобална перспектива за социална отговорност, стратегия и решаване на проблеми. Подготвяме студентите да станат успешни в непрекъснато променяща се среда, като предлагат инструментите за развитие и развитие в международния бизнес свят.

Магистър по бизнес администрация (MBA)

SBS Swiss Business School
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение 50 седмици Февруари 2020 Швеция Zürich + още 1

MBA е търсена от амбициозни хора и в много организации, тя се възнаграждава от увеличаване на заплатите и промоцията. Една от най-често срещаните причини, които студентите споменават за преследването на MBA, е промяна в кариерата.

MBA в управлението на хотелиерството

SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk
Кампус 2 години Януари 2020 Швеция Lenk im Simmental

Запишете се в този практически, иновативен клас и участвайте в уникално, предизвикателно учене. Нашите квалифицирани и квалифицирани учители служат като фасилитатори в курса, ръководейки учениците чрез проучване и индивидуално обучение.

MBA в Hospitality Management

HTMi - Hotel And Tourism Management Institute
Кампус Редовно обучение 1 - 2 години Запитване на информация Швеция Lucerne

Студентите, които успешно завършат програмата, ще получат диплома за следдипломна квалификация по хотелиерство и ресторантьорство от хотел HTMi и Институт за управление на туризма.

Магистърска степен по цифрово преобразуване (3 акредитации)

IFM University - Institute of Finance and Management, Geneva Switzerland
Кампус Редовно обучение Февруари 2020 Швеция Geneva

От 1971 г., IFM University - Институт по финанси и мениджмънт е референция в бизнес обучението в Швейцария. Признат за академични постижения, IFM е напълно акредитиран от няколко основни органа по акредитация и има значителен опит в обучението на мениджъри.

MBA Двойна степен

B.H.M.S. Business & Hotel Management School
Кампус Редовно обучение 1 година Отворено кандидатстване Швеция Lucerne

Бизнесът на BHMS

Магистър по бизнес администрация (MBA)

IMSG International Management School Geneva
Кампус Задочно обучение 18 месеца Февруари 2020 Швеция Geneva

21 век изисква оригинални подходи, подкрепяни от нова порода бизнес лидери - новаторски, находчиви, прагматични и безстрашни. Тези лидери трябва да притежават знания и прозрения за творческо и ефективно справяне с предизвикателствата на утрешния ден - включително и тези, които не са очевидни днес. Международното училище по мениджмънт в Женева е създадено, за да отговори на тези изисквания. Ангажиране, напредничаво мислене и отзивчивост, ние се стремим да образоваме ново поколение бизнес лидери, които също са граждани на света.

онлайн мба международно здравеопазване мениджмънт - камбрийския университет (uk)

Robert Kennedy College
Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение Задочно обучение 1 - 4 години Отворено кандидатстване Швеция Zürich Switzerland Online Великобритания City of Carlisle + още 4

Мениджмънтът на МБА за международно здравеопазване е предназначен да предостави на мениджърите в здравеопазването инструменти за по-ефективно анализиране, насочване и развитие на административните дейности в среда, в която нарастващото търсене постоянно се сблъсква с финансови ограничения.

MBA в международното управление на хотелиерството

IMI International Management Institute Switzerland
Кампус Редовно обучение 1 година Отворено кандидатстване Швеция Lucerne

Това престижно МВА в международното хотелиерско управление е утвърдено от Manchester Metropolitan University, Великобритания.

MBA Flexi

Institute of Business & Management Sciences
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Февруари 2020 Швеция Geneva + още 1

Full-time MBA за тези, които могат да изкарат една година за обучение и искат да разширят своята международна перспектива. Програмата за магистърска степен по бизнес администрация, предлагана от IBMS която е специализирана в управленски изследвания.

MBA в предприемачеството

EU Business School
Кампус Онлайн обучение Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Януари 2020 Испания Barcelona Швеция Geneva Montreux Германия Munich Switzerland Online + още 9

Разрастващият се бизнес трябва да се адаптира към екологичните и технологичните промени. Това майор ви подготвя за предизвикателствата на установяването и отглеждането на бизнес в днешния динамичен климат. Ще ви помогнем да изградите рамката за новото си начинание и да ви предоставим необходимите умения да станете предприемач. С дипломирането ще развиете ключови възможности за успех в областта на разработването на нови продукти и услуги, както и управлението на малкия и семейния бизнес.

Магистър по бизнес администрация (MBA) по финанси и отговорни инвестиции

Sustainability Management School
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Септември 2019 Швеция Gland + още 1

Преобладаващо професионално ориентирано образование, насочено към корпоративните финанси и по-широката програма за устойчиво развитие за отговорни инвестиции.