MBA-obrazovanie.com

Намерете MBA програми в Швеция тук!

Швейцария е красива страна, която предлага много възможности и привлича студенти от цял ​​свят, благодарение на висшите си висши учебни заведения, включително голям брой бизнес училища. Следването в магистратура MBA в Швейцария ще ви осигури както общи бизнес умения, така и по-специфични знания, което ще ви позволят да постигнете успех в много области. Магистратурите MBA в Швейцария осигуряват на студентите лични и професионални умения, които ще помогнат те да постигнат успех в сфера на управление. Придобиването на лидерски качества е още една силна страна на магистратурите MBA в Швейцария.


Следването в магистратури MBA в Швейцария ви дава възможност да учите и работите в международна, многоезична среда, където възможностите за работа са в изобилие благодарение на динамичната икономика. Имате възможност да придобивате напреднали знания, да разширите методите на мислене и да придобиете нови перспективи. Тук ще изучавате такива дисциплини, като бизнес, стратегии, финанси и маркетинг.


Разгледайте програмите, изброени по-долу, за да намерите тази, който ви подхожда най-добре! Поискайте още информация чрез попълване на уеб форма с няколко кликвания!

Резултати Filter

Международни организации MBA (IO-MBA)

Geneva School of Economics and Management GSEM
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 година Запитване на информация Швеция Geneva + още 1

Намира се в сърцето на Женева, в близост до Организацията на обединените нации и други престижни международни институции, IO-MBA предлага мултидисциплинарна учебна програма, преподавана от международен факултет от водещи университети по света и практици от международни организации и неправителствени организации.

MBA в управление на събития

Swiss School of Higher Education
Кампус Редовно обучение 3 семестри Октомври 2019 Швеция Montreux

Програмата за магистър по изкуства по мениджмънт позволява на студента да придобие задълбочени познания за бизнес процесите и да се отличи лично и професионално на днешния пазар. Завършилите ще могат да общуват и да си сътрудничат с другите по ефективен начин; прилагат икономически, финансови и управленски теории за постигане на своите бизнес цели и развиват лидерски умения за прилагане в различни сектори, в които ще бъдат ангажирани.

Магистър по бизнес администрация (MBA)

IMSG International Management School Geneva
Кампус Задочно обучение 18 месеца Февруари 2020 Швеция Geneva

21 век изисква оригинални подходи, подкрепяни от нова порода бизнес лидери - новаторски, находчиви, прагматични и безстрашни. Тези лидери трябва да притежават знания и прозрения за творческо и ефективно справяне с предизвикателствата на утрешния ден - включително и тези, които не са очевидни днес. Международното училище по мениджмънт в Женева е създадено, за да отговори на тези изисквания. Ангажиране, напредничаво мислене и отзивчивост, ние се стремим да образоваме ново поколение бизнес лидери, които също са граждани на света.

MBA в международните отношения

Geneva Business School (GBS)
Кампус Редовно обучение 18 месеца Февруари 2020 Швеция Geneva Испания Barcelona Madrid + още 3

Тази MBA е предназначена да предостави на студентите дълбоко разбиране на въздействието на международните отношения и геополитическите фактори върху оперативното управление и успеха на бизнеса. След приключване на тази програма, студентите ще бъдат подготвени за работни места в международни области като човешки права, дипломация, контрол на оръжията и международни договори.

Магистър по бизнес администрация (MBA)

SBS Swiss Business School
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение 50 седмици Февруари 2020 Швеция Zürich + още 1

MBA е търсена от амбициозни хора и в много организации, тя се възнаграждава от увеличаване на заплатите и промоцията. Една от най-често срещаните причини, които студентите споменават за преследването на MBA, е промяна в кариерата.

MBA Двойна степен

B.H.M.S. Business & Hotel Management School
Кампус Редовно обучение 1 година Отворено кандидатстване Швеция Lucerne

Бизнесът на BHMS

Онлайн MBA в иновационното лидерство и консултиране - Йорк Сент Джон Университет (Великобритания)

Robert Kennedy College
Комбинирано в кампус и онлайн 1 - 3 години Февруари 2020 Швеция Zürich Switzerland Online Великобритания York + още 2

Йорк Бизнес Училище MBA иновации, лидерство и консултиране е динамична програма, която се фокусира върху разработването на практически умения, които ще ви позволят да ръководите промените във вашата организация, да развивате умения като предприемач и да доставяте иновации. Програмата е предназначена за разработване на инструменти и лидерски умения, необходими за успешното управление на иновационни проекти и програми и за придобиване на умения в широк спектър от творчески и иновационни процеси и техники.

MBA в международното управление на хотелиерството

IMI International Management Institute Switzerland
Кампус Редовно обучение 1 година Отворено кандидатстване Швеция Lucerne

Това престижно МВА в международното хотелиерско управление е утвърдено от Manchester Metropolitan University, Великобритания.

Магистър по бизнес администрация (MBA) в цифровата трансформация (3 акредитации)

IFM University - Institute of Finance and Management, Geneva Switzerland
Кампус Редовно обучение 1 година Октомври 2019 Швеция Geneva

Industry 4.0 ускорява еволюцията на всички съществуващи бизнес модели, като влияе върху всички известни сектори на икономиката; това беше централната тема на Световния икономически форум през 2019 г.

MBA в глобалното банкиране

EU Business School
Кампус Онлайн обучение Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Януари 2020 Испания Barcelona Швеция Geneva Montreux Германия Munich Switzerland Online + още 9

Този основен обхваща разнообразна гама от области в областта на финансите, от финансовата организация, функционирането и предизвикателствата на икономиката като цяло до проблемите на финансовото управление във фирмите и финансовите институции. Тази програма подготвя кандидатите с аналитичната основа и необходимите инструменти за справяне с важни практически въпроси в рамките на финансово-ориентирана кариера.

Онлайн MBA в устойчива мода

Sustainability Management School
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 18 - 36 месеца Октомври 2019 Швеция Switzerland Online + още 1

Нашата онлайн програма е 100% онлайн! Това е възможност да напреднете в кариерата си и да развиете нови умения в областта на устойчивата мода.

Магистър по бизнес администрация

SMC University
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 2 години Отворено кандидатстване Швеция Zug + още 1

Онлайн MBA програмата на SMC осигурява добре балансирана комбинация от академично и практическо бизнес съдържание. Програмата осигурява солидно разбиране за сложността на бизнес организацията и дава практически инструменти за разрешаване на често противоречивите интереси на различните й отдели и области.

Магистър по бизнес администрация (MBA)

Webster Leiden Campus- Webster University USA
Кампус Онлайн обучение Комбинирано в кампус и онлайн Задочно обучение 1 година Запитване на информация Холандия Leiden Китай Shanghai Швеция Geneva Beijing Великобритания London + още 9

В Webster Leiden Campus разбираме, че постигането на MBA е предизвикателство. Това изисква от вас, вашето семейство и вашата кариера. Ето защо, в днешния ориентиран към действия бизнес.

MBA - магистър по бизнес администрация

United International Business Schools
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Октомври 2019 Швеция Zürich Белгия Antwerp Испания Barcelona Brussels Madrid Япония Tokyo Холандия Amsterdam Италия Milan Geneva + още 14

х

майстор по бизнес администрация - двойна MBA

University of Business and International Studies Geneva (UBIS)
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 15 - 24 месеца Запитване на информация Швеция Geneva + още 1

двойна програма на САЩ / Swiss MBA UBIS "е основана на текущите образователни тенденции във връзка с реалния свят проблеми и дава 24-часов достъп до курсове от вашия дом или офис чрез интернет; насърчаване на гъвкавостта и достъпността на преподаватели, така и съученици чрез чат стаи и резбовани дискусии за всички теми, разбира се. Програмата е разработена, за да отговори на търсенето на международния пазар на труда, като помага да преминете на кариерите на нашите възпитаници, и да допринесе за професионални знания и компетентност във всички аспекти на бизнеса. При завършване, студент ще има една диплома от САЩ и секунда от Швейцария, в същото време за една и съща програма, цената!