MBASTUDIES

Хотелски услуги в Лос Анжелис. Научете за програми по Хотелски услуги в Лос Анжелис! Хотелски услуги

Капитаните на Business Administration (MBA) са програми за следдипломна квалификация степен по мениджмънт, в собствената си лига. The MBA е традиционната академична оферта за управление на образованието. Университетите отговори на въпроси на бизнеса за по-прецизно и задълбочено квалификация за бъдещето и модерна мениджъри въз основа на стандартизиран заглавие. Това е често съкратено като MBA или MBA и в опозиция на магистър (магистър) или Магистър (MA) тя без съмнение точки за една програма само.

Основните аспекти, обхванати в хотелиерската програма MBA са развитието на служителите, обслужване на клиентите, както и аспекти гостоприемство бизнес като финанси, човешки ресурси и счетоводството. Времето, за степента е дванадесет месеца и учениците се дава кратък преглед на туризъм, реклама, здравеопазване, международен бизнес и маркетинг.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Освен, че е дом на легендарния Холивуд, Лос Анджелис е вторият по големина град в САЩ и най-големият в щата Калифорния. Тя е домакин на Олимпийските игри игри два пъти преди и е разделена на 80 области и квартали. Градът е дом на три държавни университета и множество други институции.

Хотелски услуги в Лос Анжелис. Вземете MBA в Лос Анжелис. Научете информация за MBA, спестете време, контактирайте университетите в Лос Анжелис тук! Хотелски услуги

1 резултата за Хотелски услуги, Лос Анжелис Filter

MBA с концентрация в управлението на хотелиерството

Vatel Institute of Hospitality Management at Alliant International University - Los Angeles
MBA
<
Редовно
<
18&nbsp;-&nbsp;24 месеца
Английски
Кампус

Магистърът по бизнес администрация (MBA) с концентрация в хотелиерския мениджмънт е създаден, за да позволи на студентите да завършат обучението си само за 18 месеца. Това е и ...

Научете повече