MBASTUDIES

MBA в Savignac, Франция, Разгледайте MBA програми в Savignac.

Магистърската степен по бизнес администрация (MBA) се присъжда на тези студенти, които изучават различни аспекти и теми на бизнеса, включително маркетинг, финанси, счетоводство и управление на човешки ресурси като следват в специализирани за това програми. Тази степен е професионална и същевременно може е академична.

Франция предлага превъзходна система за висше образование не само на своите граждани, но и чужденци. Страната "е динамична култура привлича чуждестранни студенти и които се интересуват от създаване на международни курсове. Франция има традиция на научните и технологичните иновации. Това гарантира, че учените използват в пълна степен своята креативност.

В Dordogne отдел в Аквитания, Южна Франция почива Savignac-ле-Eglises. Това е малък град с малко над 1000 души. Student пребивават тук присъстват колежи и университети, разположени в рамките на отдела Dordogne.

MBA Savignac. Вземете MBA степен в Savignac. Научете цялата информация за MBA програми, спестете време, контактирайте университети в Savignac тук!

Резултати Filter

Ecole Supérieure Internationale de Savignac
MBA
<
Редовно
<
21 месеца
Английски
Кампус

Мениджър на редица центрове за печалба - Управление на туризма - Savignac бизнес - Предприемчив проект - Управленски опит и консултантски проект - Научно задание ...

Научете повече

Ecole Supérieure Internationale de Savignac
MBA
<
Редовно
<
33 месеца
Английски
Френски
Кампус

3-годишният MBA на Ecole de Savignac включва първата година, предназначена за студенти без познания за гостоприемство и туризъм. Диплома, присъдена от Ecole de Savignac (призн ...

Научете повече