$close

Филтри

Преглед на резултатите

Програми по Моден маркетинг. Научете за най-добрите MBA програми тук!

MBA е следдипломна квалификация, предлагана на лица, завършили курсове по бизнес администрация извън тези, предлагани в бакалавърска програма. Получаването на магистърска степен по бизнес администрация може да открие… Научете повече

MBA е следдипломна квалификация, предлагана на лица, завършили курсове по бизнес администрация извън тези, предлагани в бакалавърска програма. Получаването на магистърска степен по бизнес администрация може да открие много повече възможности за кариера или да проправи пътя за докторска степен.

Какво представлява MBA в модния маркетинг? Предлаганите в модната програма курсове са разнообразни и могат да се фокусират върху всичко от предстоящите модни тенденции до управлението на връзките с клиентите и от историята на изобразителното изкуство до това, което е необходимо, за да се развие собствената модна линия. Студентите могат да научат за корпоративната стратегия, изграждането на екипи, закона за интелектуалната собственост и лицензирането, дигиталния маркетинг, електронната репутация, управлението на марката, поведението на потребителите и редица други ценни теми.

Лицата, които преследват специалност "моден маркетинг", са склонни да завършат с много ценни умения, включително създаване на мислене, анализ на данни и маркетинг. Всяка от тези особености може да се окаже ценна не само в модната индустрия, но и в много други сектори.

Цената на обучението за всеки тип степен варира от училище до училище и място до местонахождение. Ако студентите желаят да преминат специалност "моден маркетинг", те трябва да говорят с един съветник и да направят адекватни изследвания.

Модната индустрия е вълнуваща, пълна с много вълнуващи възможности за кариера за лица, които притежават специалност в областта. Лице, което има MBA в модния маркетинг, може да притежава едно от многото стимулиращи длъжности, включително, но не само, търговец на дребно, визуален търговец, купувач на дребно, стилист, моден дизайнер, моден журналист, мениджър на събития и мениджър връзки с обществеността.

Когато човек може да получи степен, зависи от местоположението, бюджета и съществуващите отговорности. Онлайн степента предлага гъвкавост, която може да се окаже удобна за тези, които имат няколко задължения. За да научите повече за предлаганите курсове в близост до вас, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата школа по избор, като попълните формуляра.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
Препоръчано Последни Заглавие
Sacred Heart University
Bauru, Бразилия

Курсът по MBA по управление на моден бизнес допълва обучението на професионалисти в областта на модния дизайн, дизайна, администрацията, рекламата, връзките с обществеността, ... +

Курсът по MBA по управление на моден бизнес допълва обучението на професионалисти в областта на модния дизайн, дизайна, администрацията, рекламата, връзките с обществеността, наред с други, и предоставя основни знания за управление на дребно и услуги на различни нива и мащаби с цел усъвършенстване процеси и гарантиране на качество в бизнеса с модни продукти от производството до маркетинга. -
MBA
Английски, испански, португалски